2 דג דניס מפולטים
200 גרם פול ירוק
מעט עלי זעתר טרי
קוביות עגבניות
מיץ לימון טבעי
2 עלי מנגולד
6 שיני שום מקולפים
מעט שמן זית
תבלינים: מלח , פלפל לבן , זעפרן , זעתר
אופן ההכנה
מטגנים קלות את דגי פילה דניס , מוסיפים את עלי המנגולד והפולים ולאחר שעברו חליטה קלה , מוסיפים את הדגים ואת קוביות העגבניות , את השום חותכים לחצאים ומתבלים בעלי הזעתר הטריים . לאחר מכן להוסיף את המלח , פלפל והזעפרן וממשיכים לבשל כ- 10 דקות על אש קטנה ומגישים .