fbpx

דג סלמון ברוטב ג'ינג'ר ושום

החומרים ל-6 מנות1 ק"ג דג סלמון מופשר ושטוף3 – 2 קוביות שום דורות 3 – 2 קוביות ג'ינג'ר דורות 3 כפות דבש3 כפות מיונית2 כפות מיץ לימון טרי1 כפית מלחחצי כפית פלפל צבעוני גרוס/או פלפל לבןכרבע כפית אבקת מרק בטעם עוףלקישוט והגשהבצל ירוק קצוץשקדים חלוטים ומטוגנים קלותאופן ההכנה1. שוטפים היטב את הדג, מורידים את העור העבה (ע"י משיכה מהכיוון הנגדי בעזרת מגבת נייר) ומייבשים.2. מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערית.3. על השיש פורסים רדיד נייר אלומיניום שיעטוף היטב את הדג.4. מורחים את הדג בתערובת משני צידיו, עוטפים היטב בנייר האלומיניום, כך שהרוטב לא ייזל.5. מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש ואופים בחום בינוני גבוה כ- 25 דקות.6. מגישים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים ל-6 מנות
1 ק"ג דג סלמון מופשר ושטוף
3 – 2 קוביות שום דורות
3 – 2 קוביות ג'ינג'ר דורות
3 כפות דבש
3 כפות מיונית
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל צבעוני גרוס/או פלפל לבן
כרבע כפית אבקת מרק בטעם עוף

לקישוט והגשה
בצל ירוק קצוץ
שקדים חלוטים ומטוגנים קלות

אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הדג, מורידים את העור העבה (ע"י משיכה מהכיוון הנגדי בעזרת מגבת נייר) ומייבשים.

2. מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערית.

3. על השיש פורסים רדיד נייר אלומיניום שיעטוף היטב את הדג.

4. מורחים את הדג בתערובת משני צידיו, עוטפים היטב בנייר האלומיניום, כך שהרוטב לא ייזל.

5. מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש ואופים בחום בינוני גבוה כ- 25 דקות.

6. מגישים חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר