דג סלמון ברוטב ג'ינג'ר ושום

 

החומרים ל-6 מנות
1 ק"ג דג סלמון מופשר ושטוף
3 – 2 קוביות שום דורות
3 – 2 קוביות ג'ינג'ר דורות
3 כפות דבש
3 כפות מיונית
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל צבעוני גרוס/או פלפל לבן
כרבע כפית אבקת מרק בטעם עוף

לקישוט והגשה
בצל ירוק קצוץ
שקדים חלוטים ומטוגנים קלות

אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הדג, מורידים את העור העבה (ע"י משיכה מהכיוון הנגדי בעזרת מגבת נייר) ומייבשים.

2. מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערית.

3. על השיש פורסים רדיד נייר אלומיניום שיעטוף היטב את הדג.

4. מורחים את הדג בתערובת משני צידיו, עוטפים היטב בנייר האלומיניום, כך שהרוטב לא ייזל.

5. מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש ואופים בחום בינוני גבוה כ- 25 דקות.

6. מגישים חם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה