רכיבים
200 גרם פילה סלמון טרי
50 גרם רוטב צילי מתוק
40 גרם אננס טרי קלוף
בוטנים
שומשום לבן או שחור
בצל ירוק
מלח ופלפל
כפית שמן
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם מעט שמן.
מניחים את פילה הסלמון על הצד של העור לטיגון עדין במשך כדקה מכל כיוון.
מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הדג לתבנית.
קוצצים חצי מכמות האננס ומפזרים על הדג.
מורחים היטב את הדג ברוטב צ'ילי מתוק.
מפזרים מעל את חצי מכמות האננס שנשאר.
אופים את הדג בתנור כ- 7 דקות בחום של 230 מעלות.
בתום האפייה מוציאים ומפזרים מעל בוטנים, שומשום שחור או לבן ובצל ירוק.
הגשה
מוצע להגיש את המנה לצד אורז לבן או ירקות ירוקים.