fbpx

דג פורל בסיידר תפוחים

מתכון ל-8 מנות ראשונות או 4 מנות עיקריותמצרכים:4 דגי פורל נקי מעצמות, עם העור (8 פילטים)1 בצל בינוני חתוך לקוביות 3 כפות ליקר קלבדוס או ברנדי איכותי1 פחית סיידר תפוחים צלול2 כפות קורנפלור מעורבבים עם ¼ כוס מים לבלילה אחידה2 כפות שמן2 כפות דבשמלח, פלפללהגשה:1 תפוח עץ גרנד חתוך לפרוסות½ כוס גרעיני רימונים 1/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים אופן ההכנה:ממליחים ומפלפלים את פילה הפורל.מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים קלות את הפילה משני צידיו. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת, מאדים את קוביות הבצל כ- 2-3 דקות. מוסיפים ליקר קלבדוס או ברנדי ואת סיידר התפוחים.מרתיחים ומתבלים במלח ודבש. מחזירים את פילה הפורל למחבת ומבשלים כשתי דקות נוספות. מצרפים את בלילת הקורנפלור.כשהרוטב מסמיך מורידים מהאש.להגשה: מניחים שני פילטים של פורל (או אחד למנה ראשונה) במרכז הצלחת.יוצקים מסביב מעט מהרוטב.מקשטים בפרוסות תפוח, גרעיני רימונים ופיסטוק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל-8 מנות ראשונות או 4 מנות עיקריות

מצרכים:
4 דגי פורל נקי מעצמות, עם העור (8 פילטים)
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
3 כפות ליקר קלבדוס או ברנדי איכותי
1 פחית סיידר תפוחים צלול
2 כפות קורנפלור מעורבבים עם ¼ כוס מים לבלילה אחידה
2 כפות שמן
2 כפות דבש
מלח, פלפל

להגשה:
1 תפוח עץ גרנד חתוך לפרוסות
½ כוס גרעיני רימונים
1/4 כוס פיסטוקים קלויים קצוצים

אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את פילה הפורל.
מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים קלות את הפילה משני צידיו.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
באותה מחבת, מאדים את קוביות הבצל כ- 2-3 דקות.
מוסיפים ליקר קלבדוס או ברנדי ואת סיידר התפוחים.
מרתיחים ומתבלים במלח ודבש.
מחזירים את פילה הפורל למחבת ומבשלים כשתי דקות נוספות.
מצרפים את בלילת הקורנפלור.
כשהרוטב מסמיך מורידים מהאש.

להגשה:
מניחים שני פילטים של פורל (או אחד למנה ראשונה) במרכז הצלחת.
יוצקים מסביב מעט מהרוטב.
מקשטים בפרוסות תפוח, גרעיני רימונים ופיסטוק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר