דג פורל מעושן

מתכון ל- 4 מנותמצרכים:4 דגי פורל (250 גר' כל דג)4 עלי רוזמרין1 לימוןשום כתוש (4 שיניים)מלח, פלפל, שמן זיתאופן הכנת המנה:1. יש למרוח את הדגים בשמן זית. בתוך חלל הבטן להכניס את עלי הרוזמרין, מלח, פלפל, שן שום ורבע לימון.2. מדליקים את ה- COBB* עם 10 גחלים ומספר חתיכות עץ לעישון.3. מניחים את הדג על רשת צלייה כ-15 דקות עם מכסה סגור ובודקים אם הדג מוכן לפי חלל הבטן.4. להגיש חם עם רוטב חרדל + שמנת חמוצה.* COBB הנו גריל פחמים רב שימושי המתאים להפעלה בבית ובחוץ. לצליית בשרים, ירקות ומאפים. בעל אפקט משולש: ברביקיו, תנור אפיה ותנור עישון, ללא עשן.

מתכון ל- 4 מנות

מצרכים:
4 דגי פורל (250 גר' כל דג)
4 עלי רוזמרין
1 לימון
שום כתוש (4 שיניים)
מלח, פלפל, שמן זית

אופן הכנת המנה:
1. יש למרוח את הדגים בשמן זית. בתוך חלל הבטן להכניס את עלי הרוזמרין, מלח, פלפל, שן שום ורבע לימון.
2. מדליקים את ה- COBB* עם 10 גחלים ומספר חתיכות עץ לעישון.
3. מניחים את הדג על רשת צלייה כ-15 דקות עם מכסה סגור ובודקים אם הדג מוכן לפי חלל הבטן.
4. להגיש חם עם רוטב חרדל + שמנת חמוצה.

* COBB הנו גריל פחמים רב שימושי המתאים להפעלה בבית ובחוץ. לצליית בשרים, ירקות ומאפים. בעל אפקט משולש: ברביקיו, תנור אפיה ותנור עישון, ללא עשן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר