דג פילה סיצליאני

 

מנה אחת

חומרים:
פרוסות דג פילה דניס
מעט חמאה
כפית שום כתוש טרי
קורט מלח
פטרוזיליה
כפית אנשובי
כוס יין לבן חצי יבש
כף צלפים
מצע עגבניות
בצל
שמיר


אופן ההכנה:
מערבבים חמאה עם שמיר. מניחים על מגש עגבניות, מורחים את החמאה עם השום על שני צידי הדג. מניחים את הדג על מצע העגבניות פורסים על הדג אנשובי, בצל, צלפים ופטרוזיליה ויין לבן חצי יבש.
מכניסים לתנור בחום של 250 מעלות למשך 15 דקות.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה