דואט כנף עוף וחזה בציפוי שקדים וסלט פלפלים ברוטב טריאקי

חומרים למנה לשלושה סועדים3 כנפי עוף עם עצם3 חזה עופיוןלציפוי100 גרם פירורי שקדים1 ביצה טרופהקמחסלט פלפלים1 פלפל אדום 1 פלפל צהוב מלחפלפלשמן זיתחצי כפית חומץ בן ייןצרור פטרוזיליה קצוצהרוטב טריאקי1 כוס סויה2 כוסות סאקי1 כוס אופן ההכנה רוטב טריאקילערבב את כל המצרכים בסיר על אש נמוכה ולצמצם עד לקבלת רטב סמיך.לכנפיים וחזה עופיוןמבשלים את כנפי העוף ברוטב הטריאקי למשך עשר דקות, או עד שהכנף מוכנה.את חזה העופיון, טובלים בביצה ובפירורי השקדים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.סלט הפלפליםקולים את הפלפלים, על הגז, על אש גבוהה.חותכים את לרצועות ומוסיפים להם מלח, פלפל, חומץ ופטרוזיליה.

חומרים למנה לשלושה סועדים
3 כנפי עוף עם עצם
3 חזה עופיון

לציפוי
100 גרם פירורי שקדים
1 ביצה טרופה
קמח

סלט פלפלים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
מלח
פלפל
שמן זית
חצי כפית חומץ בן יין
צרור פטרוזיליה קצוצה

רוטב טריאקי
1 כוס סויה
2 כוסות סאקי
1 כוס

אופן ההכנה רוטב טריאקי
לערבב את כל המצרכים בסיר על אש נמוכה ולצמצם עד לקבלת רטב סמיך.

לכנפיים וחזה עופיון
מבשלים את כנפי העוף ברוטב הטריאקי למשך עשר דקות, או עד שהכנף מוכנה.

את חזה העופיון, טובלים בביצה ובפירורי השקדים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

סלט הפלפלים
קולים את הפלפלים, על הגז, על אש גבוהה.

חותכים את לרצועות ומוסיפים להם מלח, פלפל, חומץ ופטרוזיליה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר