דואט כנף עוף וחזה בציפוי שקדים וסלט פלפלים ברוטב טריאקי

 

חומרים למנה לשלושה סועדים
3 כנפי עוף עם עצם
3 חזה עופיון

לציפוי
100 גרם פירורי שקדים
1 ביצה טרופה
קמח

סלט פלפלים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
מלח
פלפל
שמן זית
חצי כפית חומץ בן יין
צרור פטרוזיליה קצוצה

רוטב טריאקי
1 כוס סויה
2 כוסות סאקי
1 כוס

אופן ההכנה רוטב טריאקי
לערבב את כל המצרכים בסיר על אש נמוכה ולצמצם עד לקבלת רטב סמיך.

לכנפיים וחזה עופיון
מבשלים את כנפי העוף ברוטב הטריאקי למשך עשר דקות, או עד שהכנף מוכנה.

את חזה העופיון, טובלים בביצה ובפירורי השקדים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

סלט הפלפלים
קולים את הפלפלים, על הגז, על אש גבוהה.

חותכים את לרצועות ומוסיפים להם מלח, פלפל, חומץ ופטרוזיליה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה