דואט ערבי יפני

השפית היפנית איה אימטני עולה לנצרת למטבחו של השף דוחול ספאדי ליומיים של חגיגה קולינארית עם אוכל יפני ואוכל ערבי

מסעדת דיאנא בניצוחו של השף ספאדי דוחול מארחים את השפית היפנית איה אימטני, לארוחה מיוחדת בת 7 מנות עליה יעבדו שני השפים יחדיו.

בארוחה ניתן למצוא מנות כמו סשימי וסביצ'ה של לוקוס ודג לבן, פונדו יפני, מרק מיסו עם עוף ופטריות נמקו, עוגת סושי, ופנקייקס יפני עם שרימפס לצד קרפצ'יו טלה, סלט עגבניות בצל ורוקט, תבשיל אוכף טלה, שיפודי שרימפס בגריל וכנאפה מיוחדת. את הארוחה ילוו 2 כוסות יין לסועד מסוג "פרימו קברנה 2003" של יקב צילא'ג.

איה אימטני היא שפית יפנית, אשר הגיעה לישראל בשנת 1996 כדי לפתוח בארץ סניף של "ננבנטיי אוף טוקיו". ב- 1997 היתה השפית של מסעדת "טקמרו" וב-1999 הצטרפה לצוות ההקמה של מסעדת אונמי. בשנת 2000 הקימה את חברת הקייטרינג "מאצורי". איה היא המחברת של ספר הבישול "סושי, של אחד יכול".

ערב ערבי יפני במסעדת דיאנא – 16-17 לדצמבר. מומלץ להזמין מקומות מראש.
עלות הארוחה 250 ₪ לסועד החל מהשעה 20.00 
שכונת אל מוטראן, מתחת למלון גרנד ניו. טל. להזמנות: 077-515616

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר