דואט פטריות

מצרכים:בצל סגול בינוני 2 פטריות פורטובלו גדולות 5 פטריות שמפיניוןפטרוזיליה טרייהאופן ההכנה:מורידים לפטריות הפורטובלו את הרגליים.מתבלים בשמן זית ותבלין גריל עוף.מניחים על מחבת פסים שחומם מראש.מניחים על הפטריות כלי כבד על מנת לשטח אותן מעט.לאחר שצד אחד מוכן הופכים לצד השני. מפזרים על המחבת רצועות דקות של בצל, פטריות שמפיניון והרגליים של הפורטובלו.מתבלים בגריל עוף.הגשה:מגישים על צלחת שטוחה וגדולה.מעטרים עם פטרוזיליה טרייה וקצוצה דק. רשת 'פיט קפה' מחברת בין מועדוני כושר לאוכל, והופכת למקום מפגש של אוכל, תזונה, בריאות ולייף סטייל

מצרכים:
בצל סגול בינוני
2 פטריות פורטובלו גדולות
5 פטריות שמפיניון
פטרוזיליה טרייה

אופן ההכנה:
מורידים לפטריות הפורטובלו את הרגליים.
מתבלים בשמן זית ותבלין גריל עוף.
מניחים על מחבת פסים שחומם מראש.
מניחים על הפטריות כלי כבד על מנת לשטח אותן מעט.
לאחר שצד אחד מוכן הופכים לצד השני.
מפזרים על המחבת רצועות דקות של בצל, פטריות שמפיניון והרגליים של הפורטובלו.
מתבלים בגריל עוף.

הגשה:
מגישים על צלחת שטוחה וגדולה.
מעטרים עם פטרוזיליה טרייה וקצוצה דק.

רשת 'פיט קפה' מחברת בין מועדוני כושר לאוכל, והופכת למקום מפגש של אוכל, תזונה, בריאות ולייף סטייל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר