דוקלה: בר יין ראשון בעמק יזרעאל

עמק יזרעאל ידוע ביקבים כמו טוליפ ויפתחאל, או ביקבים השיכרים מורד. קובי רז, פעיל באזור בעסקי מזון ולילה,זיהה את הפוטנציאל והקים את בר היין הראשון בעמק יזרעאל – 'דוקלה'

עמק יזרעאל ידוע ביקבים כמו טוליפ ויפתחאל, או ביקבים השיכרים מורד.
קובי רז, פעיל באזור בעסקי מזון ולילה,זיהה את הפוטנציאל והקים את בר היין הראשון בעמק יזרעאל – 'דוקלה', באזור התעשייה של רמת ישי.

מקור השם המילה 'דוקלה' בשמו של דוכס טוסקני. לפי הסיפור, המלך נהג לשלוח את הדוכס לטעו עבורו את היין לפני שהוא עצמו שותה ממנו – מן הסתם מחשש הרעלה. בעקבות זאת הוחלט ביקב רופיני בן 500 השנים לקרוא ליין על שם אותו הדוכס.

קובי רז מספר כי הוא פנה ליקב הוותיק בבקשה להשתמש בשם של היין, לתת לו כבוד, ולקורא לבר-היין הראשון בעמק יזרעאל על שמו. ביקב האיטלקי אהבו את הרעיון והסכימו לכך.
עיצובו של בר היין אלגנטי , יוקרתי וחם. תפריט היינות גדול ומגוון, ולצד היינות גם בירות ומשקאות שונים, ותפריט אוכל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר