fbpx

דים סאם תמרים ואגוזי מלך

מרכיבים ל-35 יחידותבצקרבע ק"ג קמח אורז דביק100 גרם קמח אורז יבש100 גרם סוכר150 מ"ל מיםמלית 150 גרם תמרים (מחית תמרים יבשים ללא חרצנים באריזת ואקום).50 גרם אגוזי מלך חתוכים גס.חבילת קוקוס / שומשוםאופן הכנהלבצקמערבבים את כל רכיבי הבצק יחד עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה. מקררים את הבצק למשך חצי שעה במקרר.למליתמערבבים את כל רכיבי המלית עד לקבלת מרקם אחיד. יוצרים מהמלית כדורים בקוטר של 1.5 ס"מ. את הבצק מרדדים על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ ובעזרת כוס יוצרים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ. מניחים את כדורי התמרים במרכז כל עיגול בצק. עוטפים, אוטמים ומכווצים את קצוות הבצק (כמו שקית מטבעות).מניחים את הדים סאם בסטימר מרופד בעלה כרוב למניעת הדבקה, ומאדים במשך כ 7 דקות. טובלים את הדים סאם בקערה עם קוקוס או שומשום ומגישים מיד לצד תה יסמין.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים ל-35 יחידות

בצק
רבע ק"ג קמח אורז דביק
100 גרם קמח אורז יבש
100 גרם סוכר
150 מ"ל מים

מלית
150 גרם תמרים (מחית תמרים יבשים ללא חרצנים באריזת ואקום).

50 גרם אגוזי מלך חתוכים גס.

חבילת קוקוס / שומשום


אופן הכנה

לבצק
מערבבים את כל רכיבי הבצק יחד עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה. מקררים את הבצק למשך חצי שעה במקרר.

למלית
מערבבים את כל רכיבי המלית עד לקבלת מרקם אחיד.

יוצרים מהמלית כדורים בקוטר של 1.5 ס"מ.

את הבצק מרדדים על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ ובעזרת כוס יוצרים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ.

מניחים את כדורי התמרים במרכז כל עיגול בצק.

עוטפים, אוטמים ומכווצים את קצוות הבצק (כמו שקית מטבעות).

מניחים את הדים סאם בסטימר מרופד בעלה כרוב למניעת הדבקה, ומאדים במשך כ 7 דקות.

טובלים את הדים סאם בקערה עם קוקוס או שומשום ומגישים מיד לצד תה יסמין.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר