דיניץ מחדש שף ותפריט ומשאיר את האווירה

מסעדת דיניץ, שמזכירה ביסטרו פריזאי במיטבו וממוקמת במתחם לב העיר – נחלת בנימין, היא מקום נעים לשבת בו במשך היום, לאכול תוך מבט על הנוף העירוני בחוץ. בערב מציע דיניץ שילוב של אלכוהול, אוכל, מוסיקה טובה, אווירה צעירה ושירות קולח.
מי שמתחדש בדיניץ הוא השף: אופיר וידבסקי, בן 28, תל אביבי צעיר עם רקורד עשיר: הקים את האסקו בר- מטבח וקונספט; היה השף של טרה טוסקנה; הקים את המטבח והקונספט בארמדה; נסע לאוסטרליה לשנה שם עבד כשף בסידני; המשיך לטיול בהשראה קולינרית באוסטרליה, ניו זילנד, ובמזרח- הודו, תאילנד; ועכשיו נחת בדיניץ.

התפריט החדש של אופיר כולל, בין השאר:
מנות ראשונות:
חציל בתנור עם קממבר עזים, סלסה עגבנית קלויות ויוגורט זעתר -34 ₪
טארט כרישה וחלומי עם גבינת עזים ועלים ירוקים – 36 ₪
קרוסטיני שרימפס בחמאת פירות ים, שום ועשבי תיבול- 32 ₪
קריספי קלמרי מוגש עם איולי בזיליקום וצ'ילי – 35 ₪
קערת מולים טריים ברוטב שמנת, יין לבן, שום, עגבניות ועשבי תיבול – 48 ₪
ניוקי עבודת יד ברוטב מתחלף – 34 ₪
סינטה צרובה על מצע פלפלים קלויים ובייבי תרד ברוטב בלסמי, צנוברים ודבש – 39 ₪

סלטים:
סלט ארטישוק ירושלמי צלוי עם עלים צעירים ורצועות בייקון פריך – 43 ₪
סלט קיסר עם עוף, פרמזן, קרוסטיני, עלים ירוקים, אבוקדו ורוטב גבינה כחולה – 46 ₪
סלט פירות ים עם עלים ירוקים,פטריות יער חמות, בצל סגול, שמן זית, לימון ופרמזן- 49 ₪

מנות עיקריות:
אנטריקוט 300 גרם עם חמאת שום, תפוחי אדמה אפויים עם רוזמרין ושעועית ארוכה – 79 ₪
קבב טלה עם טחינה, חציל צלוי ותפוחי אדמה אפויים עם רוזמרין-52 ₪
פילה דניס בתנור עם ציפוי פריך בתוספת ארטישוק ירושלמי אפוי ובייבי תרד – 79 ₪
פסטות וריזוטו: ריזוטו פירות ים עם שרימפס, קלמארי, מולים טריים ופרמזן- 69 ₪
רביולי עבודת יד במילוי ורוטב מתחלף – 46 ₪


דיניץ, רחוב גרוזנברג 20 (פינת נחלת בנימין)
ימי שלישי ושישי (ימי נחלת בנימין) 08:00 עד אחרון הלקוחות
א', ב', ד', ה' – 12:00 עד אחרון הלקוחות
שבת 10:00 עד אחרון הלקוחות
טל. 5161271 -03






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה