דלעת ובטטה בניחוח קינמון עם קוסקוס מלא

מרכיבים: 300 גר' דלעת2 בטטות גדולות2 בצל1 מקל קינמוןתבלינים:1/2 כפית כרכום1 כף סוכר חום1/2 כפית פלפל שחור גרוסמלח לפי הטעםאופן ההכנה:לקלף את הבטטה והדלעתלחתוך לקוביות גדולותלקלף את הבצל לחתוך לרצועותלהניח בסיר (רצוי רחב) שמן ולהניח בו את הבצל ומקל הקינמון (אורך מקל הקינמון בערך 5 ס"מ)לטגן עד קבלת תבע זהובלהניח את הדלעת והבטטה.לערבב עם הבצל, לפזר את סוכר החום, פלפל שחור גרוס, מעט מלח וכורכום ולערבב.לכסות מים עד גובה הדלעת, להעביר ללהבה נמוכה ולכסותלבשל 40 דקות בערך עד צמצום הרוטב ושהבטטה והדלעת רכיםהמלצה:ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים קלופים קלויים וצימוקיםצילום נועם דוד

מרכיבים:
300 גר' דלעת
2 בטטות גדולות
2 בצל
1 מקל קינמון

תבלינים:
1/2 כפית כרכום
1 כף סוכר חום
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
לקלף את הבטטה והדלעת
לחתוך לקוביות גדולות
לקלף את הבצל לחתוך לרצועות
להניח בסיר (רצוי רחב) שמן ולהניח בו את הבצל ומקל הקינמון (אורך מקל הקינמון בערך 5 ס"מ)
לטגן עד קבלת תבע זהוב
להניח את הדלעת והבטטה.
לערבב עם הבצל, לפזר את סוכר החום, פלפל שחור גרוס, מעט מלח וכורכום ולערבב.
לכסות מים עד גובה הדלעת, להעביר ללהבה נמוכה ולכסות
לבשל 40 דקות בערך עד צמצום הרוטב ושהבטטה והדלעת רכים

המלצה:
ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים קלופים קלויים וצימוקים

צילום נועם דוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר