דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים

ממלאים כל דלעת צלויה בפסטה ברוטב פטריות וערמונים ומגרדים מעל גבינת פרמזן. צילום אפיק גבאי
מותג ברילה מציג מתכון מרשים של דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת שיפתיע את האורחים

רכיבים

לדלעת

6 דלעת ערמונים
2 כפות שמן זית
1 כף סילאן או רוטב צ'ילי מתוק

למילוי

1/2 חבילה פסטה כמו סטלינה של ברילה (צורת כוכבים)
2 כפות שמן זית
4 שיני שום קלופות
1 סלסלה פטריות שמפיניון
1 אריזה של ערמונים מבושלים
1 מכל שמנת מתוקה 38%
מלח ופלפל שחור
מעט אגוז מוסקט

לעיטור

עלי טימין
גבינת פרמזן

אופן ההכנה

חותכים 1/3 מהחלק העליון של הדלעת ומרוקנים את הגרעינים.
מערבבים בקערה קטנה שמן זית, סילאן ומלח.

מברישים את פנים הדלעת ואת חלקה העליון.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהדלעת זהובה.

חשוב לאפות גם את המכסים של הדלעת.

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
קוצצים את השום לקוביות קטנות וחותכים את הפטריות והערמונים לרבעים.
מטגנים במחבת רחבה עם שמן זית במשך דקה את השום.

מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3-4 דקות.
מוסיפים ערמונים, שמנת, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.

מבשלים במשך 5 דקות.

טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים לרוטב את הפסטה ומבשלים ביחד במשך 5 דקות.

להגשה

ממלאים כל דלעת צלויה בפסטה ברוטב פטריות וערמונים.

מגרדים מעל גבינת פרמזן על החלק הדק בפומפייה.

מעטרים בעלי טימין.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר