דניס בנוסח תאילנדי

חומרים: 4 דגי דניס1 אגוז קוקוס טרי טחון (להשיג בחנויות טבע)1 כף ג’ינג’ר טרי טחון2 כפות שמן שומשום2 כפות רוטב סויה1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות1 כוס גזר חתוך לרצועות דקותלימון פרוס דק. אופן ההכנה:מחממים תנור ל-220 מעלות.עושים חריצים לאורך הדניס.חותכים את הגזר לרצועות דקות.מערבבים בקערה: שמן שומשום, רוטב סויה וג’ינג’ר. משרים את הדגים במרינדה לשעה. מקפיצים במחבת את הבצל הירוק, הגזר והקוקוס עד שיתרככו במקצת, מניחים כל דג בנפרד על נייר כסף, ויוצקים על כל דג מהתערובת שבמחבת. מניחים על כל דג פרוסות לימון דקות, סוגרים ואוטמים היטב.אופים כ-20 דקות בתנור.

חומרים:
4 דגי דניס
1 אגוז קוקוס טרי טחון (להשיג בחנויות טבע)
1 כף ג’ינג’ר טרי טחון
2 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
1 כוס גזר חתוך לרצועות דקות
לימון פרוס דק.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-220 מעלות.
עושים חריצים לאורך הדניס.
חותכים את הגזר לרצועות דקות.
מערבבים בקערה: שמן שומשום, רוטב סויה וג’ינג’ר.
משרים את הדגים במרינדה לשעה.
מקפיצים במחבת את הבצל הירוק, הגזר והקוקוס עד שיתרככו במקצת,
מניחים כל דג בנפרד על נייר כסף, ויוצקים על כל דג מהתערובת שבמחבת.
מניחים על כל דג פרוסות לימון דקות, סוגרים ואוטמים היטב.
אופים כ-20 דקות בתנור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר