fbpx

דניס בנוסח תאילנדי

חומרים: 4 דגי דניס1 אגוז קוקוס טרי טחון (להשיג בחנויות טבע)1 כף ג’ינג’ר טרי טחון2 כפות שמן שומשום2 כפות רוטב סויה1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות1 כוס גזר חתוך לרצועות דקותלימון פרוס דק. אופן ההכנה:מחממים תנור ל-220 מעלות.עושים חריצים לאורך הדניס.חותכים את הגזר לרצועות דקות.מערבבים בקערה: שמן שומשום, רוטב סויה וג’ינג’ר. משרים את הדגים במרינדה לשעה. מקפיצים במחבת את הבצל הירוק, הגזר והקוקוס עד שיתרככו במקצת, מניחים כל דג בנפרד על נייר כסף, ויוצקים על כל דג מהתערובת שבמחבת. מניחים על כל דג פרוסות לימון דקות, סוגרים ואוטמים היטב.אופים כ-20 דקות בתנור.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
4 דגי דניס
1 אגוז קוקוס טרי טחון (להשיג בחנויות טבע)
1 כף ג’ינג’ר טרי טחון
2 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
1 כוס גזר חתוך לרצועות דקות
לימון פרוס דק.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-220 מעלות.
עושים חריצים לאורך הדניס.
חותכים את הגזר לרצועות דקות.
מערבבים בקערה: שמן שומשום, רוטב סויה וג’ינג’ר.
משרים את הדגים במרינדה לשעה.
מקפיצים במחבת את הבצל הירוק, הגזר והקוקוס עד שיתרככו במקצת,
מניחים כל דג בנפרד על נייר כסף, ויוצקים על כל דג מהתערובת שבמחבת.
מניחים על כל דג פרוסות לימון דקות, סוגרים ואוטמים היטב.
אופים כ-20 דקות בתנור.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר