חומרים לשני סועדים
2 יחי פילה דניס לסועד
חומרים למישרה עשבי תיבול
2 שיני שום פרוס
ענף רוזמרין קצוץ דק
עלי טימין
חצי לימון מגורד מיץ לימון מלימון אחד
שמן זית כתית מעולה פלפל שחור גרוס מלח- ים
חומרים לירקות שורש
1 רצועות גזר
1 רצועות בטטה 1
רצועות שורש פטרוזיליה
אופן ההכנה
מאדים את ירקות השורש ומסננים את המים.
מערבבים את כל חומרי מישרה העשבי תיבול.
מחממים מחבת טפלון – משמנים את המחבת ומניחים את פילה הדניס על המחבת על הצד של עור הדג למשך 5 דק'. תוך כדי בוזקים מלח-ים ופלפל גרוס.
לפני ההגשה מעבירים את הירקות המאודים למחבת הדג ומקפיצים אותם עם מישרה עשבי התיבול ונוזלי הדג.
אופן ההגשה
מניחים את הירקות על הדג ומגישים.