דניס בעשבי תיבול וירקות שורש

 

חומרים לשני סועדים
2 יחי פילה דניס לסועד

חומרים למישרה עשבי תיבול
2 שיני שום פרוס
ענף רוזמרין קצוץ דק
עלי טימין
חצי לימון מגורד מיץ לימון מלימון אחד
שמן זית כתית מעולה פלפל שחור גרוס מלח- ים

חומרים לירקות שורש
1 רצועות גזר
1 רצועות בטטה 1
רצועות שורש פטרוזיליה

אופן ההכנה
מאדים את ירקות השורש ומסננים את המים.

מערבבים את כל חומרי מישרה העשבי תיבול.

מחממים מחבת טפלון – משמנים את המחבת ומניחים את פילה הדניס על המחבת על הצד של עור הדג למשך 5 דק'. תוך כדי בוזקים מלח-ים ופלפל גרוס.

לפני ההגשה מעבירים את הירקות המאודים למחבת הדג ומקפיצים אותם עם מישרה עשבי התיבול ונוזלי הדג.

אופן ההגשה
מניחים את הירקות על הדג ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה