דניס בעשבי תיבול וירקות שורש

חומרים לשני סועדים2 יחי פילה דניס לסועד חומרים למישרה עשבי תיבול2 שיני שום פרוסענף רוזמרין קצוץ דק עלי טימיןחצי לימון מגורד מיץ לימון מלימון אחד שמן זית כתית מעולה פלפל שחור גרוס מלח- ים חומרים לירקות שורש1 רצועות גזר1 רצועות בטטה 1 רצועות שורש פטרוזיליה אופן ההכנהמאדים את ירקות השורש ומסננים את המים. מערבבים את כל חומרי מישרה העשבי תיבול.מחממים מחבת טפלון – משמנים את המחבת ומניחים את פילה הדניס על המחבת על הצד של עור הדג למשך 5 דק'. תוך כדי בוזקים מלח-ים ופלפל גרוס. לפני ההגשה מעבירים את הירקות המאודים למחבת הדג ומקפיצים אותם עם מישרה עשבי התיבול ונוזלי הדג. אופן ההגשה מניחים את הירקות על הדג ומגישים.

חומרים לשני סועדים
2 יחי פילה דניס לסועד

חומרים למישרה עשבי תיבול
2 שיני שום פרוס
ענף רוזמרין קצוץ דק
עלי טימין
חצי לימון מגורד מיץ לימון מלימון אחד
שמן זית כתית מעולה פלפל שחור גרוס מלח- ים

חומרים לירקות שורש
1 רצועות גזר
1 רצועות בטטה 1
רצועות שורש פטרוזיליה

אופן ההכנה
מאדים את ירקות השורש ומסננים את המים.

מערבבים את כל חומרי מישרה העשבי תיבול.

מחממים מחבת טפלון – משמנים את המחבת ומניחים את פילה הדניס על המחבת על הצד של עור הדג למשך 5 דק'. תוך כדי בוזקים מלח-ים ופלפל גרוס.

לפני ההגשה מעבירים את הירקות המאודים למחבת הדג ומקפיצים אותם עם מישרה עשבי התיבול ונוזלי הדג.

אופן ההגשה
מניחים את הירקות על הדג ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר