fbpx

דניס בפטריות, זיתים, שמנת ויין

חומרים:4 דגי דניס1 חבילת פטריות שמפיניון פרוסות1 מכל שמנת מתוקה3 כפות יין לבן יבש60 גרם חמאה3 כפות שמן20 זיתים שחוריםמלח, פלפלמעט פטרוזיליה אופן ההכנה:מקמחים את הדגים קלות משני צדיהם.שמים במחבת שמן וחמאה ומחממים על אש נמוכה (להקפיד שלא יישרף).מטגנים את הדגים משני צדיהם.מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת.להכנת הרוטב:באותה מחבת מטגנים קלות את הפטריות והזיתים.יוצקים את היין והשמנת, ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מסמיכה (להיזהר לא להרתיח). מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש. הגשה:בצלחת הגשה מסדרים את הדגים ויוצקים עליהם את הרוטב. מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
4 דגי דניס
1 חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
1 מכל שמנת מתוקה
3 כפות יין
לבן יבש
60 גרם חמאה
3 כפות שמן
20 זיתים שחורים
מלח, פלפל
מעט פטרוזיליה

אופן ההכנה:
מקמחים את הדגים קלות משני צדיהם.
שמים במחבת שמן וחמאה ומחממים על אש נמוכה (להקפיד שלא יישרף).
מטגנים את הדגים משני צדיהם.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצלחת.

להכנת הרוטב:
באותה מחבת מטגנים קלות את הפטריות והזיתים.
יוצקים את היין והשמנת, ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מסמיכה (להיזהר לא להרתיח).
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש.

הגשה:
בצלחת הגשה מסדרים את הדגים ויוצקים עליהם את הרוטב.
מפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר