דניס מטוגן על מצע סלט פתיתים צבעוני

מצרכים:6 פילטים של דג אמנוןמלח פלפללפתיתים:1 בצל קצוץ1/2 חבילה פתיתים 1 כף מרק בטעם בצל1 כפית מלח1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרילתוספת:1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות1/2 פלפל כתום חתוך לקוביות1/2 פלפל ירוק בהיר חתוך לקוביות2 כפות פטרוזיליה קצוצה1 שן שום כתושהמיץ מלימון אחדקורט מלח גסקורט פלפל שחורלקישוט:סרטי בטטה מטוגניםאופן ההכנה:את הפילטים של הדג מתבלים במלח פלפל.מחממים שמן במחבת ומטגנים את הדגים עד להשחמה.הכנת הפתיתים:מטגנים הבצל עד להשחמה קלה.מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עד להשחמה.מוסיפים מים לפי הוראות היצרן, מביאים לרתיחה, מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפתיתים מוכנים.מצננים ומערבבים כל כמה דקות כדי שהפתיתים לא ידבקו.את מצרכי התוספת מערבבים ומניחים לחצי שעה לספיגת טעמים.טועמים ומתקנים תיבול.מערבבים את הפתיתים עם התוספת.   להגשה:שמים 2 כפות פתיתים.מטגנים את הדג.מניחים מעל הסלט ומגישים מיד.מירי זורגר היא שפית-קונדיטורית מומחית ליצירת מנות גורמה מיניאטוריות המתאימות לכל סגנון אירוחצילום שלומי ברנטל

מצרכים:
6 פילטים של דג אמנון
מלח
פלפל

לפתיתים:
1 בצל קצוץ
1/2 חבילה פתיתים
1 כף מרק בטעם בצל
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

לתוספת:
1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל כתום חתוך לקוביות
1/2 פלפל ירוק בהיר חתוך לקוביות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום כתושה
מיץ מלימון אחד
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור

לקישוט:
סרטי בטטה מטוגנים

אופן ההכנה:
את הפילטים של הדג מתבלים במלח פלפל.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הדגים עד להשחמה.

הכנת הפתיתים:
מטגנים הבצל עד להשחמה קלה.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים מים לפי הוראות היצרן, מביאים לרתיחה, מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפתיתים מוכנים.
מצננים ומערבבים כל כמה דקות כדי שהפתיתים לא ידבקו.
את מצרכי התוספת מערבבים ומניחים לחצי שעה לספיגת טעמים.
טועמים ומתקנים תיבול.
מערבבים את הפתיתים עם התוספת.

 

להגשה:
שמים 2 כפות פתיתים.
מטגנים את הדג.
מניחים מעל הסלט ומגישים מיד.

מירי זורגר היא שפית-קונדיטורית מומחית ליצירת מנות גורמה מיניאטוריות המתאימות לכל סגנון אירוח

צילום שלומי ברנטל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר