דפי אורז במילוי ירקות מוקפצים

מתכון כשר לפסח קל להכנה וטעים כל השנה של רויטל אדמוני - מורה לחינוך תזונתי ומחברת תכנית הלימודים אוכלים בריא דרך החושים עבור משרד החינוך

ניתן לצרוב את דפי האורז הממולאים בירקות המוקפצים על מחבת פסים. צילום איל קרן

חומרים

1 חבילת דפי אורז
1 פלפל כתום
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 פלפל ירוק
1/4 כרוב לבן
1 בצל לבן גדול
1/2 כוס רוטב סויה
2 כפות שמן זית
קערה גדולה עם מים קרים

צילום איל קרן

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל, הפלפלים והכרוב לרצועות דקות.

מחממים מעט את שמן הזית בווק.

מקפיצים פנימה את הירקות החתוכים: הבצל ואז הפלפלים ולבסוף הכרוב.

מתבלים ברוטב הסויה ומערבבים היטב עד שהירקות חצי מבושלים.

טובלים את דף האורז במים הקרים למשך 20 שניות ומניחים על השולחן.

כשהירקות צוננים לוקחים חופן ומניחים על דף האורז בחלק התחתון שלו.

מקפלים את הדף על הירקות כך שדף האורז יכסה את הירקות.

מקפלים את דף האורז על הירקות גם משני הצדדים.

מגלגלים עד קצה דף האורז.

הצעת הגשה

ניתן לצרוב את דפי האורז הממולאים בירקות המוקפצים  על מחבת פסים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה