fbpx

דפי סינטה על קרפצ'יו דלעת וכרישה כבושה

מרכיבים (מנה אחת):120 ג' סינטה טריה נקיה משומן וגידים50 ג' דלעת מתוך דלעת גדולהגבעול כרישה 2 לימונים2 כפות אבקת סוכר2 כפות שמן אגוזים2-3 כפות שמן זית לטיגוןמלח, פלפלאופן הכנת קרפצ'יו דלעת וג'וליין כרישה:פורסים דלעת גדולה לאורכה במנדולינה או בסכין לעובי של כחצי ס"מ.חוצים את גבעול הכרישה, חותכים לרצועות דקות (ג'וליין).מכינים את המשרה: מכינים מיץ משני הלימונים, אבקת סוכר, מערבבים עם הדלעת והכרישה ומניחים לחמש דקות.אופן הכנת דפי הסינטה:פורסים את הסינטה לרצועות בעובי 1 ס"מ.צורבים במחבת לוהטת עם מעט שמן זית כ- 5 שניות מכל צד.בוזקים מלח ופלפל.אופן הגשה:פורסים על כל הצלחת שכבה של הדלעת הכבושה.מגלגלים את הסינטה ומניחים על הדלעת.מניחים את הכרישה על הסינטה.מזליפים שמן אגוזים על המנה ומגישים.מסעדת LAVAN, שד' אבא אבן 27, הרצליה פיתוח, 09-9586080
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים (מנה אחת):
120 ג' סינטה טריה נקיה משומן וגידים
50 ג' דלעת מתוך דלעת גדולה
גבעול כרישה
2 לימונים
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות שמן אגוזים
2-3 כפות שמן זית לטיגון
מלח, פלפל

אופן הכנת קרפצ'יו דלעת וג'וליין כרישה:
פורסים דלעת גדולה לאורכה במנדולינה או בסכין לעובי של כחצי ס"מ.
חוצים את גבעול הכרישה, חותכים לרצועות דקות (ג'וליין).

מכינים את המשרה:
מכינים מיץ משני הלימונים, אבקת סוכר, מערבבים עם הדלעת והכרישה ומניחים לחמש דקות.

אופן הכנת דפי הסינטה:
פורסים את הסינטה לרצועות בעובי 1 ס"מ.
צורבים במחבת לוהטת עם מעט שמן זית כ- 5 שניות מכל צד.
בוזקים מלח ופלפל.

אופן הגשה:
פורסים על כל הצלחת שכבה של הדלעת הכבושה.
מגלגלים את הסינטה ומניחים על הדלעת.
מניחים את הכרישה על הסינטה.
מזליפים שמן אגוזים על המנה ומגישים.

מסעדת LAVAN, שד' אבא אבן 27, הרצליה פיתוח, 09-9586080

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר