הביצים מצטרפות לסטייק בפורטרהאוס

במסעדת הבשרים פורטרהאוס בתל מונד, יגישו במהלך חודש אוגוסט תפריט מיוחד כמחווה למנה האמריקאית הקלאסית Steak & Eggs.

כפי ששמה מעיד עליה, Steak & Eggs היא מנה המורכבת מנתח בקר עסיסי וצמד ביצים שמונחות מעל הבשר ומעשירות אותו בטעמים נוספים. זו מנת ארוחת בוקר אולטימטיבית בארה"ב, וכל דיינר שמכבד את עצמו שם את המנה במרכז תפריט הבוקר שלו. להשלמת חווית הבוקר, האמריקאים נהנים להוסיף גם Hash Brown – תפוחי אדמה מגורדים ומטוגנים או Home fries לצד המנה.

שף יוסי אסרף, יחדש את המנה המוכרת ויציע עליה שלוש וריאציות:
Sirloin & Eggs – נתח סינטה במשקל 300 גרם צלוי על הגריל מוגש עם ביצה עלומה (99 ₪)
Fillet & Eggs – סטייק פילה משובח במשקל 220 גרם "מקושט" בביצי שליו (140 ₪)
Porterhouse & Eggs – סטייק פורטרהאוס במשקל קילו, עסיסי ומשוייש במיוחד המוגש עם שתי ביצי עין עשויות OVER EASY. מתאים לזוג (260 ₪).



פורטרהאוס
דרך בני דרור 4 אזה"ת תל מונד
טל. 7969666– 09






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה