הביקוש ללימוד ייצור יין גובר: ייפתח קורס עשיית יין נוסף ביקב שורק

זהו קורס שנתי בו מכינים המשתתפים כ– 30 בקבוקי יין בעצמם, תוך למידה ומעקב אחר התהליך, מבדיקת הענבים בכרם, דרך הבציר, התסיסה, הסחיטה, היישון ועד הבי

עקב הביקוש ייפתח בביה"ס לעשיית יין ביקב שורק, קורס עשיית יין נוסף לעונת בציר 2009 המתחילה.
זהו קורס שנתי  בו מכינים המשתתפים כ– 30 בקבוקי יין בעצמם, תוך למידה ומעקב אחר התהליך, מבדיקת הענבים בכרם, דרך הבציר, התסיסה, הסחיטה, היישון ועד הביקבוק.

את הקורס מעביר ניר שחם, יינן יקב שורק, שעושה זאת כבר השנה ה– 15,
ומלווה את התלמידים בכל שלבי הייצור.
הקורס ייפתח ב– 31/8.

בין ההרצאות בקורס לעשיית יין 2009:
סקירת תהליך עשיית יין אדום מבציר ועד ביקבוק
סיכום הבציר ומעקב אחר התסיסה המלולקטית 
אומנות הטעימה המקצועית – הקניית כלים וידע בניתוח יין, מתודולוגיה של טעימת יין (כולל טעימת יינות שונים)
תהליכי ייצוב היין והכנתו לביקבוק – ד"ר ארקדי פפיקיאן

לפרטים והרשמה: 08-9450844
www.soreq.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר