הגנס בצומת הכפר הירוק – וגר סביח עם לובסטר

הגנס היא מסעדה חדשה בעיצוב מעניין, הממוקמת לצד תחנת דלק טופז בצומת הכפר הירוק בין תל אביב לרמת השרון, ובהחלט מעניקה מרחב נשימה, הנאה ורוגע למי שמחפש מפלט מחיי העיר – ליד העיר.

בכניסה תעמדו מול דלתות ענקיות ומפוארות מעץ שיובילו אתכם לחלל פנימי מרשים ובו שלל פרטים אלגנטיים שעוצבו על ידי האדריכלית אלונה אליאסי. פינות ישיבה, שולחנות מעץ אמיתי, ארונות יין מעוטרים המוצבים ברחבי המסעדה ומכילים יינות מאוסף פרטי. בר המסעדה מגולף בעץ ומציע תצפית מעולה למטבח הצבעוני והפתוח. במקום חדר פרטי מיוחד שנותן לסועדים תחושה של אינטימיות, ובנוסף יש למסעדה חצר פרחונית רחבת ידיים ובה עצי הדר פורחים, מים מבעבעים וצמחייה שופעת.
טאבון האבן שניצב בכניסה לחצר, שולח את ריח הפוקצ'ה הטרייה הנאפית אל הסועדים.

התפריט בהגנס הוא מטבח פיוז'ן מתאים לישראלים: חומרי גלם טובים, דגים טריים, פירות ים ובשר משובח. אנשי המטבח מטפלים בחומרי הגלם במקצועיות ובפשטות (לעתים לוקים בתת-תיבלון של מנות).

לפתיחה מוגשים לסועדים מגוון טאפאסים וסלטים מעולמות שונים, חלקם עם נטייה אל המזרחי: איקרה (טובה מאוד) וביצי סלמון, סביח (טוב מאוד) חריימה (לא מתובלת מספיק), סלט קינואה; סלט קיסר עם שרימפס. אלה מלווים בפוקצ'יות חמות וטעימות שנאפות בטבון האבן בחצר.

במנות העיקריות:
דגים (טווח מחירים 69-89 ₪):

בורי מאודה בעלה בננה, פסטו כוסברה ואטריות צ'ופ סוי; פילה מוסר בחמאת צ'ילי ופירה ווסאבי; דג ים שלם אפוי בעשבי תיבול, לימון ושום; ריזוטו שרימפס בזעפרן, בזיל ועגבניות שרי; שרימפס מוקפצים בשמן זית, לימון ועשבים טריים; מולים טריים בחלב קוקוס, ג'ינג'ר וסויה (בסיר); רביולי סרטן וריקוטה על עגבנייה אפויה וקרם סרטן (הרוטב מעולה – אוהב את הפוקצ'יה), פטוצ'יני פירות ים בקרם שרימפס.
כמו כן תוכלו ליהנות מחצי לובסטר ולצידו פילה לוקוס מעולה בחמאת טרגון וארטישוק ירושלמי.

בשר (טווח מחירים 69-99 ₪):
צלעות טלה בעשבי תיבול טריים ושום קונפי; סטייק צלע עגל עם פירה פנקו; פסטייה פרגית

קינוחים (טווח מחירים 25-29 ₪):
פטיפורים של הגנס הנאפים במקום; טרין שוקולד בלגי; מוס פיסטוק; קרם ברולה; טפיוקה תות וליצ'י; ומגוון של מנות סורבה


הגנס
רח' משה סנה 199, צומת הכפר הירוק, רמת השרון
טל. 03-6447575






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה