רכיבים ל-4 סועדים
1 חזה הודו
50 גרם ברוקולי
70 גרם כרובית
70 גרם עגבניות שרי
½ בצל אדום
15 גרם סוכר חום
75 מ"ל רוטב סויה
30 מ"ל חומץ אורז
1 שן שום
1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי
15 מ"ל שמן שומשום
אופן ההכנה
להכנת הרוטב
מערבבים סויה עם חומץ ושמן שומשום.
מוסיפים שום וג'ינג'ר קצוץ.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
להכנת המאכל
מניחים בתבנית תנור את כל הירקות חתוכים לחתיכות גדולות.
מניחים את חזה ההודו חתוך לפרוסות 3 ס"מ כל אחת. יוצקים את הרוטב על ההודו והירקות.
אופים 30 דקות ב-180 מעלות.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה