fbpx

הודו עם ירקות ברוטב טריאקי

מניחים את חזה ההודו חתוך לפרוסות 3 ס"מ כל אחת. יוצקים את הרוטב על ההודו והירקות ואופים 30 דקות ב-180 מעלות
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למנה עיקרית של הודו וירקות בארוחה שלמה שמצריכה תבנית אפייה אחת ודקות ספורות של זמן הכנה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל-4 סועדים

1 חזה הודו

50 גרם ברוקולי

70 גרם כרובית

70 גרם עגבניות שרי

½ בצל אדום

15 גרם סוכר חום

75 מ"ל רוטב סויה

30 מ"ל חומץ אורז

1 שן שום

1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי

15 מ"ל שמן שומשום

אופן ההכנה

להכנת הרוטב

מערבבים סויה עם חומץ ושמן שומשום.

מוסיפים שום וג'ינג'ר קצוץ.

מערבבים היטב ומניחים בצד.

להכנת המאכל

מניחים בתבנית תנור את כל הירקות חתוכים לחתיכות גדולות.

מניחים את חזה ההודו חתוך לפרוסות 3 ס"מ כל אחת. יוצקים את הרוטב על ההודו והירקות.

אופים 30 דקות ב-180 מעלות.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר