הוצגו פקקים המשחררים ארומה של לימון ותפוזים לתוך בקבוקי מים

הלשון יודעת להבחין רק בין ארבעה טעמים – מתוק, מלוח, מר וחמוץ, וחוש הריח הוא שיוצר את המגוון העצום של טעמים שאנו חווים

חברת Aroma Water האמריקנית הציגה בימים אלה סדרה חדשה של מים בבקבוקים, אשר פתיחת הפקק משחררת לתוך המים טעמים שונים כמו לימון, תפוזים ואחרים.
כך מדווח TRENDS – ידיעון מקוון למגמות שיווקיות חדשות.

מאחורי טכנולוגיה זו עומדת חברת ScentSational שפיתחה אותה על בסיס העובדה כי הלשון יודעת להבחין רק בין ארבעה טעמים – מתוק, מלוח, מר וחמוץ, וכי חוש הריח הוא שיוצר את המגוון העצום של טעמים שאנו חווים כאשר אנחנו מתוודעים מדי פעם למאכל חדש.
כאשר אדם אוכל או שותה, הוא קודם כל מריח את הארומה המשתחררת מהמאכל, מה שמייצר ציפייה לטעם מסויים.

הטכנולוגיה של חברת ScentSational, שקיבלה פטנט ואת אישור ה-FDA, מבוססת על ארומה המוטמעת באריזה ומחלחלת למאכל או המשקה המצוי בה. החברה אומרת כי טכנולוגייה זו מאפשרת לצרכנים ליהנות מטעמים האהובים עליהם, ללא רגשות אשם של צריכת קלוריות מיותרת, שכן, הטעמים מושגים באמצעות ארומה (ריח) נטולת קלוריות, ולא באמצעות תוספת של תמציות למים.


www.trnds-news.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר