fbpx

החטיבה המוסדית של יוניליוור ישראל משיקה פירה קנור

פירה קנור יכול לשמש גם להסמכת מרקים מחיתיים, פשטידות ומילוי מאפים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

החטיבה המוסדית של יוניליוור ישראל משיקה פירה קנור – אבקה להכנת פירה המותאמת לצורכי השוק המוסדי.

פירה מהווה תוספת נפוצה במטבחים מוסדיים, באולמות אירועים ובמסעדות, והיא מוגשת בתוספת רטבים, עשבי תיבול וכדומה. פירה קנור יכול לשמש גם להסמכת מרקים מחיתיים, פשטידות ומילוי מאפים.

אריזת הפירה הותאמה לכלי ההגשה האופייניים למטבחים מוסדיים. משקית אחת מתקבלת כמות של 15 ק"ג המתאימה לגסטרונום מלא.

לדברי החברה, פירה קנור מאפשר ללקוחות החטיבה במוסדית להגיש פירה איכותי וטעים, ללא צורך בבישול תפוחי האדמה, תוך חיסכון בזמן ובנוחות מירבית.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה