החטיבה המוסדית של יוניליוור ישראל משיקה פירה קנור

החטיבה המוסדית של יוניליוור ישראל משיקה פירה קנור – אבקה להכנת פירה המותאמת לצורכי השוק המוסדי.

פירה מהווה תוספת נפוצה במטבחים מוסדיים, באולמות אירועים ובמסעדות, והיא מוגשת בתוספת רטבים, עשבי תיבול וכדומה. פירה קנור יכול לשמש גם להסמכת מרקים מחיתיים, פשטידות ומילוי מאפים.

אריזת הפירה הותאמה לכלי ההגשה האופייניים למטבחים מוסדיים. משקית אחת מתקבלת כמות של 15 ק”ג המתאימה לגסטרונום מלא.

לדברי החברה, פירה קנור מאפשר ללקוחות החטיבה במוסדית להגיש פירה איכותי וטעים, ללא צורך בבישול תפוחי האדמה, תוך חיסכון בזמן ובנוחות מירבית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה