החטיבה המוסדית של יוניליוור ישראל משיקה ציר ירקות במשחה

החטיבה המוסדית של יוניליוור ישראל משיקה ציר ירקות איכותי במשחה, עשיר בטעמי ירקות (כשר פרווה). המוצר פותח בחטיבה המוסדית של יוניליוור כמענה לשינויים והתפתחויות שמתרחשים בעולם הצירים ואבקות המרק, בהתאמה לחידושים ולשינויים במטבח המודרני.

גילי חיים, שף החטיבה המוסדית של יוניליוור, אמר: "בתי הספר לבישול מלמדים כי בכל שלב בו משתמשים בנוזל, מומלץ לא להשתמש במים אלא בנוזל בעל טעם בסיס – הציר. השימוש בציר קיים בהכנת מרקים, כאשר הציר מחליף את מי הבישול באופן מלא או חלקי, ובהכנת רטבים באמצעות הפיכת הציר לרוטב מרוכז על ידי הוספת טעם מאפיין והסמכה".

לדברי חיים, עולם הצירים עובר שינויים והתפתחויות, ומעדכן עצמו בהתאמה לשינויים והחידושים במטבח המודרני.
הוא מוסר מספר עובדות הקשורות לצירם ואבקות מרק:
· ציר מוגדר כנוזל עשיר בטעמים של ירקות שורש, תבלינים ארומטיים, בשר, עוף לסוגיו, ודגים .
· בפועל, משמשים הצירים ואבקות המרק בעיקר לתיבול, העשרה והשלמת טעמים
· טעמי הצירים השולטים עד היום הם עוף ובקר
· ייצור ציר באופן עצמאי כרוך בעלויות רבות, זמן ולעיתים גם בעיית היגיינה (שמירת הציר יותר מיום).

החטיבה המוסדית של יוניליוור משווקת זה מספר שנים במשחה את ציר העוף וציר הבקר, הנחשבים לאיכותיים ביותר ואף זכו בציונים גבוהים במספר מבחני טעימה של מוצרים בתחום זה ברחבי העולם.

כעת משיקה החברה את ציר הירקות במשחה (כשר פרווה), אשר משלים את הצורך בציר בתבשילים בהם מעונינים בטעמי ירקות ארומטיים אופייניים ללא טעמי בשר או עוף. המוצר נמכר באריזת 1ק"ג ומתאים במיוחד למנות דגים, ירקות או מנות חלביות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה