שקד אספרסו בר גלידריית בוטיק ממשיכים במסורת השנתית המתוקה ומקיימים גם השנה פסטיבל שוקולד. במסגרת הפסטיבל תיערך סדנת שוקולד פתוחה לקהל הרחב בניצוחה של השוקולטיירית יעל מילשטיין הבעלים של שוקולדה. בסדנה יילמדו טכניקות הכנה לפרלינים בצורות שונות, תוך כדי עבודה מעשית הכוללת הדגמות וליווי צמוד. בסיום הסדנה ייצאו המשתתפים עם מבחר פרלינים וטראפלס שהכינו במו ידיהם.
במהלך שבוע פסטיבל השוקולד יתווספו לתפריט של שקד מנות מיוחדות של גלידה וקפה בשילוב פרלינים וטראפלס:
• כדור סורבה לימון – עם טראפלס לימונצ'אלו ושוקולד לבן
• כדור שוקולד פיסטוק – עם פרלין שוקולד לבן ופיסטוק
• כדור סורבה שוקולד מריר – טראפלס שוקולד מריר עם ברנדי
• כדור שוקולד מנטה – עם פרלין בצורת לב שוקולד מריר עם מנטה
• קפה + 3 פרלין / טראפלס לבחירה
• קפה מחוזק עם ליקר בטעמים שונים
• אריזות מיוחדות של מבחר פרלינים וטראפלס
• טעימות של פרלינים וטראפלס
פסטיבל השוקולד יתקיים בפברואר ויימשך שבוע שלם 12/2 – 19/2.
סדנא לקהל הרחב תתקיים ביום שישי ה- 19.2.2010 בשעה 12:00 ובשעה 13:00.
"שקד", אספרסו-בר גלידריית בוטיק, האנגר 7, נמל ת"א, טל. 03-5465858