הטרקלין עושה הסבה לסקוטי

מסעדת הטרקלין של יוסי בן-אודיס, מציעה ארוחה סקוטית מסורתית בליווי וויסקי פיימוס גראוס והדרכה על וויסקי סקוטי והתרבות הסקוטית.

במשך ארבעה ערבים – ראשון 27/3 עד רביעי 30/3 בשעה 20:00  – תציג מסעדת הטרקלין את חוויית התרבות הסקוטית עם ארוחה בת 7 מנות מלווה במגוון הוויסקי של המותג פיימוס גראוס, והדרכת על וויסקי סקוטי.

פיימוס גראוס הוא בלנדד וויסקי פופולרי בסקוטלנד, המורכב מסינגלים משובחים – היילנד פארק ומקאלן .
ההדרכה שתלווה את הארוחה והטעימה של הוויסקי תהיה באווירהלא מחייבת, ובמהלכה יודרכו חובבי המשקה בנושאים כמו מהו וויסקי סקוטי ואיך עושים אותו, איך טועמים וויסקי, מה זה בלנדד וויסקי ואיך בלנדד סקוטי יכול להיות משובח לא פחות מסינגל, וסיפורים מההווי הסקוטי.

הארוחה תכלול מנות מהמטבח הסקוטי מלוות בוויסקי מהמגוון של הוויסקי פיימוס גראוס:
קוקטייל פתיחה
מיקס מנות ראשונות:
פטה כבדי עוף – בקראסט של תאנים, תמרים ואגוזים, מוגש בלווי ריבת בצל ; ברזאולה ביתית- פלחי שייטל כבושים במלח גס בלווי פלחי מלון טרי ; רוסטביף סינטה מפרה שמנה- בעישון קל מעץ הדרים
לחם חלוקי נחל
המנה תלווה בפיימוס גראוס פיינסט סקוטש- הבלנדד סקוטש הנמכר ביותר בסקוטלנד.

מנות ביניים:
נקניקיית בקר ופיימוס גראוס – מבית השרקוטייר אלן טלמור
נקניקיית האגיס סקוטית -מבית השרקוטייר אלן טלמור

מנה עיקרית:
סינטה לצריבה – מנת הדגל של הטרקלין- פרוסות סינטה מפרה בודרת לצריבה על חלוק נחל לוהט; נתח קצבים – הנתח המובחר מבשר הפרה, מוגש על שיפוד במידת מדיום רייר לצד מלח אטלנטי;  שיפודי אנטריקוט – מפרה בוגרת ועסיסית
תוגש בלווי בלאק גראוס – הגרסה הקבולית והמעושנת יותר של פיימוס גראוס.

קינוח:
סופלה שוקולד ויסקי המוגש עם גלידת סנואו גראוס וניל
יוגש בלווי וייט פימוס (קפוא) – פיימוס גראוס קפוא לשתייה בצ'ייסרים או שוטים

במקום תוצע מכירה הביתה של הוויסקי, וכן סינגלים נוספים כמו היילנד פארק, מקאלן, גלנמורנג'י ארדבג, פיימוס גראוס, בלאק גראוס וסנואו גראוס במחירים מיוחדים.

המחיר: 250 ₪ לסועד


הטרקלין – ביסטרו בשר ויין
רח' נחלת בנימין 41 , תל אביב 
טל. 03-5660013

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר