הילטון ת"א : מרפסת לובי מחודשת מול הים ותפריט טעימות לרגל 70 למדינה

המרפסת פתוחה לאורחי המלון ולקהל הרחב בין החודשים אפריל עד אוקטובר ומהווה מוקד משיכה למפגשים רומנטיים, משפחתיים, וגם לפגישות עסקיות באוויר הפתוח
המרפסת פתוחה לאורחי המלון ולקהל הרחב בין החודשים אפריל עד אוקטובר ומהווה מוקד משיכה למפגשים רומנטיים, משפחתיים, וגם לפגישות עסקיות באוויר הפתוח

מלון הילטון תל-אביב חנך את מרפסת הלובי החדשה הצופה אל הים, ששטחה 1000 מ"ר ומהווה שלוחה של מסעדת הלובי של המלון, המצוידת בדק עץ חדש, רהיטי גן,  ספות, שמשיות ופרגולה – כל אלה מול מראה הים. המרפסת פתוחה לאורחי המלון ולקהל הרחב בין החודשים אפריל עד אוקטובר, ומהווה מוקד משיכה למפגשים רומנטיים, משפחתיים, וגם לפגישות עסקיות באוויר הפתוח. לתחום הקולינרי דאג השף הבכיר של הילטון, רפיק ג'בארין, שמציע תפריט חלבי כשר עם מנות דגים, פסטות וסלטים, בעוד השף הצעיר עידן חדד אחראי על המתוקים – מנות אחרונות ועוגות. כמו כן פועל במקום בר-יין עם מבחר מגוון של משקאות אלכוהליים, יינות וקוקטיילים, וגם שתי מכונות יין למזיגה בגדלים שונים מתוך מבחר של 14 יינות ישראליים.

המרפסת פתוחה לאורחי המלון ולקהל הרחב בין החודשים אפריל עד אוקטובר ומהווה מוקד משיכה למפגשים רומנטיים, משפחתיים, וגם לפגישות עסקיות באוויר הפתוח
לרגל פתיחת המרפסת המחודשת מוצע תפריט טעימות מיוחד של 7 מנות לרגל חגיגות 70 שנה למדינה. שף רפיק ג'בארין התמקד במאכלים מתאימים למטבח חלבי, והתפריט כולל: יוגורט גלילי ועגבניות מרוסקות עם שמן זית כתית וקונפי שום, ממרח קישואים ולאבנה; טרטר דגים ירושלמי עם טחינה, יוגורט עזים, בצל , נענע וסומק; קוויאר חצילים עם  גבינת המאירי וצ'יפס חצילים; שווארמה בורי על פיתה קלויה , טחינה מסבחה וסלסה עגבניות פיקנטית; סלט טבולה על פלאפל ולאבנה זעתר; סינייה דגים וחצילים ברוטב עגבניות; ולקינוח כנאפה בסירופ הדרים. מחיר ארוחה זו 253 ₪, ובהילטון אומרים כי ארוחה זו מתאימה לזוג, כך שאם מחלקים את המחיר לשניים וכשלוקחים בחשבון את האוויר והאווירה, המחיר סביר לארוחה זוגית רומנטית.

בתחום האלכוהול, מעבר למבחר הגדול במלון הוכנו שני קוקטיילים לציון חגיגות ה- 70 למדינה:  קוקטייל העצמאות – מכיל וודקה בלוודר, ליים, ג' ינג'ר ביר, סירופ משמש וסירופ שקדים – 63 ₪; ומרגריטה 70 – מכיל טקילה פטרון סילבר, פטרון ליים, ליקר ליצ'י, מיץ רימונים וסירופ אבטיח – 63 ₪.

מרפסת הלובי פתוחה לקהל בכל ימות השבוע בין השעות 7 בבוקר עד 2:30 לפנות בוקר. בסופי שבוע התפריט מוגבל. הזמנות בטלפון 03-5202222.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה