הירושלמיות גרפו את הפרסים הראשונים בתחרות המתכונים של פסטיבל "שורשים" במלון ענבל בירושלים

את המקום הראשון גרפה שושנה קרבאסי שהציגה מנת דג בניחוח ירקות שורש ויין אפוי, למקום השני הגיעה ענת גלבוע רון מתל עדשים שהציגה פויקת ירקות שורש ואורז מלא, ולמקום השלישי נבחר אלי אדלר שהכין גירסה "שורשית" במיוחד לסלט הקולסלאו האמריקאי

תחרות המתכונים שנערכה במסגרת פסטיבל "שורשים" במלון "ענבל" בירושלים, הביאה עשרות מתמודדים מכל רחבי הארץ, שניסו את כוחם במתכוני הבית המבוססים על ירקות שורש.

את המקום הראשון גרפה שושנה קרבאסי שהציגה מנת דג בניחוח ירקות שורש ויין אפוי, למקום השני הגיעה ענת גלבוע רון מתל עדשים שהציגה פויקת ירקות שורש ואורז מלא, ולמקום השלישי נבחר אלי אדלר שהכין גירסה "שורשית" במיוחד לסלט הקולסלאו האמריקאי.

גמר תחרות המתכונים במלון "ענבל" בירושלים, במסגרת פסטיבל "שורשים", התקיים במלון בניצוחו של שף המלון איציק מזרחי ומנהלי המלון. המקומות הראשונים זיכו את המתמודדים בסופ"ש זוגי במלון "ענבל" ירושלים, יום כיף במלון "ענבל", וארוחות במסעדת "סופיה" של המלון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר