הכל ביזנס: לופטהנזה תפעיל מעונת החורף טיסות לניוארק שכולן בתצורת מחלקת עסקים

למי שרוצה לטוס מארה"ב ואליה בשיא הנוחות, במטוס שאינו מכיל יותר מ-50 מושבים, אז לחברת לופטהנזה יש בשורה: החל מסוף אוקטובר החברה תפעיל טיסות יומיות (למעט שבת) בין פרנקפורט ונמל התעופה של ניוארק הקרובה למנהטן, שכולן בתצורה של מחלקת עסקים –(LBJ (Lufthansa Business Jet

למי שרוצה לטוס מארה"ב ואליה בשיא הנוחות, במטוס שאינו מכיל יותר מ-50 מושבים, אז לחברת לופטהנזה יש בשורה: החל מסוף אוקטובר החברה תפעיל טיסות יומיות (למעט שבת) בין פרנקפורט ונמל התעופה של ניוארק הקרובה למנהטן, שכולן בתצורה של מחלקת עסקים –(LBJ (Lufthansa Business Jet.

השירות החדש, המצטרף ל-8 הטיסות היומיות לנמלי התעופה של ניו יורק, יופעל במטוס בואינג 737 BBJ שבו 44 מושבי מחלקת עסקים. הטיסה תמריא ב-8:15 בבוקר מפרנקפורט, ומתוכננת לנחות בניוארק ב-11:45.
מניוארק לפרנקפורט תמריא הטיסה ב-3:55 בצהריים, והיא מתוכננת לנחות בפרנקפורט למחרת ב-5:40 בבוקר. זאת הטיסה הראשונה מאיזור ניו יורק הממריאה לגרמניה בכל יום.

לופטהנזה הייתה החלוצה בטיסות ה-BUSINESS JET מאירופה לארה"ב. היא חנכה את השירות ב-2002 עם טיסות יומיות בין דיסלדורף ומינכן לניוארק עם מטוסי בואינג 737 ואיירבוס A319 של חברת פריווט אייר השוויצרית. בנוסף לטיסות המיוחדות הטרנסאטלנטיות, לופטהנזה מציעה שירות במטוסים פרטים בכל רחבי אירופה, כולל ישראל.

מחיר כרטיס טיסה מתל אביב לניוארק (או JFK) בעונת החורף: מ-3,050 דולר.

טיסות ה-LBJ החדשות מפרנקפורט יחליפו את השירות הנוכחי ממינכן לניוארק, שיבוטל. במקומו תופעל טיסה נוספת מנמל הבית השני של החברה עם מטוס איירבוס A330-300 בתצורה של 3 מחלקות, על מנת לענות על הביקוש הרב לטיסות ממינכן לארה"ב.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר