המבורגר עם פלפל צ'יפוטלי מעושן

 

מצרכים ל- 4 המבורגרים:
800 גרם אנטריקוט (עדיף לא מיושן)
80 גרם פלפל צ'יפוטלי מעושן (מגיע בצנצנת – ניתן לקנות בסופר)
בצל קטן קצוץ דק דק
שמן זית לאידוי
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
את הבצל מאדים בשמן זית עד שקיפות מלאה.
מקררים לטמפרטורת החדר.
טוחנים את הבשר בטחינה גסה יחד עם הפלפלים.
מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל.
מחלקים למנות, יוצרים צורת המבורגר.
מקררים מספר שעות להתייצבות.
צולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.

טיפ:
מומלץ לחמם את הגריל טוב לפני הצלייה למנוע הידבקות.
בזמן הצלייה להנמיך את החום.

Meat-ball גריל בורגר, רח' דרך המכבים 8 – אזור התעשייה הישן, ראשון לציון, טל': 03-9646468.
שעות פתיחה: א'-שבת 12:00 – אחרון הלקוחות (לא לפני אחת בלילה).






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה