רכיבים ל-6 מנות
650 גר' צוואר טרי
350 גר' שפונדרה טרי
טוחנים את שני הבשרים ביחד, רצוי בטחינה גסה.
1 כף מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור דק
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר עם התבלינים.
לשים היטב במשך לפחות 5 דקות.
יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים.
מעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ.
נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים.
מכינים על מחבת חמה מאוד או על המנגל עד לצלייה הנכונה שתרצו.
הגשה
מוצע להגיש עם תוספות לפי הטעם.
אפשר גבינה צהובה אמנטל, גבינת צ'דר, בייקון, מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, ירקות טריים