מצרכים:
• 2/3 כוס עדשים ירוקות
• 200 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
• 1 גזר גדול מקולף ומגורר
• 4 ביצים
• 3 בצלים סגולים קצוצים
• 3 שיני שום כתוש
• 2 כפות אבקת בצל מיובש
• 2 כוסות פירורי לחם מקמח מלא
• מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
• מבשלים את העדשים בהרבה מים בלי מלח כ-20 דקות עד שהן רכות אך לא מתפרקות.
• מסננים ושומרים בצד.
• מטגנים את הבצל עד שהוא מחליף צבע ומוסיפים את השום ומאדים כדקה.
• מקפיצים את הפטריות בשמן זית בצריבה חזקה לאטימה.
• שוברים את הביצים וטורפים בקערה.
• מערבבים את כל החומרים יחד.
• נותנים למסה לנוח כשעה.