המוצרים והחידושים בענף ההסעדה והשוק המוסדי בתערוכה ובכנסים בגני התערוכה ת”א, 19-20 בדצמבר

בתאריכים 19-20 בדצמבר תתקיים בגני התערוכה תערוכת ציוד ואספקה 2005 המגזר המוסדי.
בתערוכה, המאורגנת ע”י ערוצים לשיווק ממוקד, יוצגו מוצרי מזון ומשקאות, ציוד מטבחים, ציוד תפעולי ומשקי, אומנות השולחן, אספקה שוטפת, עיצוב ודקורציה, ועוד.

התערוכה ממוקדת לקהל מקצועי בלבד: שפים, מנהלי מטבחים, מנהלי רכש, בעלים, מנהלים ומקבלי החלטות מבתי מלון, מסעדות ובתי קפה, אולמות וגני אירועים, קייטרינג, בתי אבות, קיבוצים, מוסדות, וכו’.
במסגרת התערוכה יערכו ועידות ארציות לשפים ומנהלי מטבחים, בעלי מסעדות, אולמות וקייטרינג, מנהלי רכש, מנהלי משק ועוד.

הועידה הארצית לענף ההסעדה המקצועית 2005 – 19 בדצמבר
הועידה הארצית לענף ההסעדה המקצועית 2005 תתקיים ביום ב’ 19 בדצמבר בגני התערוכה, במסגרת תערוכת ציוד ואספקה למגזר המוסדי.
כאמור, לועידה מוזמנים שפים, מנהלי מטבחים ומנהלי מערך מזון מענף האירוח, ההסעדה והשוק המוסדי, וההשתתפות בה אינה כרוכה בתשלום.
הועידה הנה מסורת של 10 שנים ונוטלים בה חלק מידי שנה מקבלי
החלטות רבים ממיטב גופי ההסעדה בארץ.

ניהול אפקטיבי מקצועי ורווחי בעסקי המסעדנות והאירועים
במסגרת הועידה הארצית – 20 בדצמבר

ב- 20 בדצמבר תתקיים בגני התערוכה ועידה ארצית לבעלים
ומנהלים של מסעדות ובתי קפה, קייטרינג, אולמות וגני אירועים.
בועידה יועברו הרצאות ע”י מיטב אנשי המקצוע בנושאים הבאים:
· תוכנית עסקית אפקטיבית בעסקי המסעדנות והאירועים – משה הרצברג מנכל מודוס טכנולוגיות ניהול.
· בניית מערכות תפעוליות לניהול אפקטיבי בענף המסעדנות – סטיבן לובל, מסעדן, בעלים LTD יעוץ והדרכה תפעולית למסעדות וברים.
· איך תכפילו את הכנסות המסעדה/קייטרינג מבלי להשקיע בפרסום – דני קרני, יועץ שיווק, מומחה לקידום עסקים.
· “אוכל למחשבה”: על עיצוב נכון, תרבות האוכל ומה שביניהם – מיכאל אזולאי סטודיו מיכאל אזולאי
ההשתתפות בועידה אינה כרוכה בתשלום.












היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה