המטבח של מרטה (Martha) בבית ציוני אמריקה

Martha פועלת במשך כל שעות היום, החל מארוחות בוקר טריות, דרך עסקיות צהריים משתלמות וארוחות ערב אלגנטיות, באווירה נינוחה ולא מחייבת

Martha פועלת במשך כל שעות היום, החל מארוחות בוקר טריות, דרך עסקיות צהריים משתלמות וארוחות ערב אלגנטיות, באווירה נינוחה ולא מחייבת.

Martha מאמינה במטבח המקומי, ומתייחסת לסביבה כמקור להשראה. המטבח של מרתה יוצר מנות שעושות שימוש בתוצרת טרייה ומשובחת ובטכניקות בישול מכאן ומהעולם.

להלן הצצה לתפריט
סטארטרים: קונפי שורש סלרי וגבינה בולגרית (23 שקל), טאפנד אגוזי לוז אורגנו ודבש (23 שקל). ראשונות: עדשים אורגנים מבושלים עם עשבי תיבול שמנת חמוצה וחציל קלוי (29 שקל), סלט של דברים טובים מהים עם קולרבי סלק ואשכולית אדומה (42 שקל), סשימי דג ים קינואה ופלפלים קלויים בעשבי תיבול ונקטר רימונים אדום (34 שקל).

אמצעיות: ניוקי תפוחי אדמה עם שרימפס כרישה ופרמז'ן (42 שקל), רביולי מבצק וון-טון במילוי שרימפס וגבינת מסקרפונה ברוטב עגבניות צלויות וריחן (49 שקל).

עיקריות: סקאלופיני עגל חלב' פירה תפוחי אדמה מוקצף ופטריות (82 שקל), פילה דג ים בגריל על ארטישוק ופול ירוק בשום ולימון (78 שקל), חצי עוף ללא עצמות מושרה בתבלינים ועשבים, עשוי בגריל עם ירקות (79 שקל).

אחרונות: עוגת סולת וחמאה עם אגסים ביין אדום ותבלינים מתוקים (37 שקל), קציפה חמה של שוקולד לבן והל עם תותים טריים ורוטב נענע (29 שקל).

Martha, שייכת לדרור ארז, 39, בעל רקע עשיר בתחום המסעדנות (ג'ויה, ZOA, פנטום האופרה ואחרים). ארז חלם את Martha בשלוש השנים האחרונות מבוקר עד ערב ומחבר בפרויקט זה אהבה ומקצוענות. לדבריו, המקום מושפע ממקומות שאני וחברים הכי אוהבים לבלות בהם, בלונדון ובניו יורק. "זאת החוויה שאנו רוצים להעביר ללקוחות – מקום שבא אליהם מתוך אהבה ובגובה עיניים, ונותן אוכל מצוין, אווירה נהדרת ושירות מקצועי".
את המטבח של מרתה מוביל השף רהב הררי לשעבר "פנגיאה", "קלואליס","מול ים").
ייעוץ קולינארי – דודו בן יתח (לשעבר "לחם ארז", "קרן"). ייעוץ שיווקי – גלי מור
ייעוץ מוזיקלי – יובל דור.

Martha
אבן גבירול 26, ת"א (בית ציוני אמריקה)
03-6966843
שעות פתיחה (בהרצה): א'-שבת 18:00 ואילך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר