המלון הסקוטי בטבריה – מרץ 2007: ‏‏‏חגיגת טעמים עם אידי שמואלביץ מ"אידי", חוסם עבאס מ"אל בבור", וענת אוטולונגי

בין המנות שיוגשו: טרטר סלמון ברוטב וואסבי וביצי שלו, טונה טרייה צרובה בתבלינים בליווי ויסקי גלן אלגין 12 מתובלן עם טיפונת עשן. מרק דגים, קלאמרי וראשי קלאמרי מטוגנים ברוטב איסטנבול ושעועית לבנה בליווי קאול אילה 12 מעושן עם טעמים של ים, ופאיה אורז ופירות ים, לברק טרי עם אפונה ירוקה בליווי טליסקר 10 מעושן ומתובל, ומבחר מקינוחי המלון בליווי בלק לייבל

במהלך חודש מרץ יתקיים במלון הסקוטי בטבריה חודש של ארוחות גורמה, סדנאות וויסקי ובירה, מוסיקה, סרטים בנושאי יין, הרצאות ועוד.

ביום שישי 9 במרץ, תארח ענת אוטולונגי, שפית המלון, את השף אידי שמואלביץ ממסעדת "אידי" באשדוד לחגיגת מאכלי דגים, פירות ים והרבה וויסקי.
מנות הוויסקי הותאמו במיוחד למנות המרכיבות את הארוחה על ידי טל חוטינר, שגריר ג'וני ווקר בישראל, שגם ינחה את הערב.

בין המנות שיוגשו: טרטר סלמון ברוטב וואסבי וביצי שלו, טונה טרייה צרובה בתבלינים בליווי ויסקי גלן אלגין 12 מתובלן עם טיפונת עשן. מרק דגים, קלאמרי וראשי קלאמרי מטוגנים ברוטב איסטנבול ושעועית לבנה בליווי קאול אילה 12 מעושן עם טעמים של ים, ופאיה אורז ופירות ים, לברק טרי עם אפונה ירוקה בליווי טליסקר 10 מעושן ומתובל, ומבחר מקינוחי המלון בליווי בלק לייבל.

ארוחות גורמה נוספות במהלך החודש:
"ארוחה מתבליני השדה" עם השף חוסם ממסעדת "אל בבור". בין המנות שיוגשו: סלט עולש בר, חוביזה, עכוב הגליל, צוואר כבש ממולא, שוק עוף ממולא עם פריקי, ועוד.
ארוחת בירה שתלווה בטעימת שמונה סוגי בירה משובחים.
ארוחה מהסרטים בנושאי יין, שבמהלכה יוקרנו שבעה קטעי סרטים בהם היין הוא העיקר,
ענת אוטולונגי, שפית המלון, יחד עם דר' מולי פלג ומוקי ויינשטיין מיקבי רמת הגולן, יתאימו את היין והמנות מהמסך אל השולחן.

שעת תחילת הארוחות: 19:00
מחיר הארוחה: 200 ₪ לאדם.
מחירי לינה: החל מ– 1,390 ₪ עד 2,180 ₪ לזוג ללילה על בסיס חצי פנסיון, מינימום שני לילות בסוף שבוע
.


המלון הסקוטי, טבריה
טל. 04-6710710
www.scotshotels.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר