המסורת נמשכת: יקב מרגלית יקיים את טעימות הבציר החדש באביב לפני הפסח

ברוח המסורת של יאיר מרגלית ואסף מרגלית, גם השנה עורך יקב מרגלית את טעימות הבציר החדש שלו באביב לפני הפסח.

לדברי יאיר ואסף, שנת בציר 2006 ביקב מרגלית הייתה יוצאת דופן באיכותה, והם גאים להזמין את ציבור אוהבי היין לבוא ליקב לטעימת היינות החדשים העומדים לצאת לשוק.

קברנה סוביניון 2006 כרם קדיתא
הרכב: 90 אחוז קברנה סוביניון, 10 אחוז מרלו.
זהו היין הזני המוביל של יקב מרגלית בהרכב קלאסי שלו ליין הקברנה-סוביניון. היין פירותי מאוד, עוצמתי ומלא גוף.

קברנה סוביניון 2006 Special Reserve כרם קדיתא
הרכב: 87 אחוז קברנה סוביניון, 13 אחוז פטיט סירה.
השילוב המיוחד של יקב מרגלית בין קברנה סוביניון ופטיט סירה. במקום לתאר את היין, מעדיפים יאיר ואסף לצטט את מה שנכתב ב- 9 במרץ בעיתון "גלובס" מפי מארק סקוויירס, טועם היינות של רוברט פרקר שביקר בחודש שעבר בישראל, על יין הקברנה ספיישל רזרב של מרגלית: "טעמתי גם יינות שלא נשלחו לטעימה ההיא (הטעימה המפורסמת של פרקר – הראשונה שלו ליינות ישראל), למשל של יקב מרגלית. אחרי שטעמתי את הספיישל רזרב שלו, אני חושב שהוא היה מקבל את הציון הגבוה ביותר".

קברנה פרנק 2006 כרם בנימינה
הרכב:95 אחוז קברנה פרנק, 5 אחוז קברנה סוביניון.
בציר שישי של הזן הזה, המאופיין בשילוב טעמי קברנה סוביניון פירותיים עם סיומת 'ירוקה' קלה. העירוב עם מעט מאוד
קברנה סוביניון מוסיף לגוון היותר פירותי.

אניגמה 2006 כרם קדיתא וכרם בנימינה
הרכב: 60 אחוז קברנה סוביניון, 23 אחוז קברנה פרנק, 17 אחוז מרלו.
שנה רביעית שבמרגלית מייצרים יין זה, המורכב מכל שלשת הזנים אותם הם מגדלים, ביחסים כאלה בהם לקברנה סוביניון יש הדומיננטיות העוצמתית, עם עידון והרחבת טווח הטעמים של שני הזנים הנוספים. יין מורכב שיאיר ואסף מרגלית מאוד גאים בו.

אנשי יקב מרגלית מזמינים לבקר ביקב, ולטעום מהיינות לפני החלטה אם וכמה רוצים לרכוש.
המכירה תתקיים בשלושה סופי שבוע רצופים: שישי-שבת 28/29 במרץ; שישי-שבת 4/5 באפריל; ושישי-שבת 11/12 באפריל.
שעות: 19.00 עד 16.00.

בקבוק יימכר ביקב במחירים הבאים:
קברנה סוביניון, קברנה פרנק – ב- 165 שקל
אניגמה – ב- 190 שקל
קברנה סוביניון SR – ב- 230 שקל



יקב מרגלית
טל. 04-6262059, 054-6285666, 050-5334433
[email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה