המסעדן שי אראל יוביל את הקורס לניהול מסעדות ובתי קפה במ.ט.י גליל מערבי קריות

המארגנים אומרים כי הקורס ייתן לבעלי המסעדות וליזמים בתחום המזון כלים רבים ומגוונים וידע מקצועי להצלחה

שי אראל, כלים להצלחה למסעדנים
שי אראל, כלים להצלחה למסעדנים

שי אראל, מבעלי רשת המסעדות בשרלה ו- zozamama התאילנדית בחוצות המפרץ, שזכה בעבר במקום הראשון ובמיליון שקל בתכנית הריאליטי "הישרדות הפיליפינים", יעביר למשתתפי קורס ניהול מסעדות ובתי קפה במ.ט.י גליל מערבי קריות, את הידע והכלים שצבר לאורך השנים בתחום. הכל כדי לסייע בניהול מתקדם של עסקי המסעדות, הקייטרינג, הפאבים ובתי הקפה, תוך הקפדה על שמירת תקציב קיים והגדלתו.

הקורס, שמיועד לבעלי עסקים ויזמים בענף המסעדנות והקייטרינג, ייפתח ביום א' 18 בדצמבר בבית מ.ט.י גליל מערבי קריות בעכו, ויכלול  10 מפגשים שיעסקו במגוון נושאים, ובהם מבוא לעולם המסעדות, מהות עסק המזון כמערכת יצרנית, אפיון העסק שיווק, זכיינות, שליטה ובקרה, מושגי יסוד בעולם הברים, נהלי עבודה, שיווק: מיתוג, יחסי ציבור ופרסום.

המארגנים אומרים כי הקורס ייתן לבעלי המסעדות וליזמים בתחום המזון כלים רבים ומגוונים וידע מקצועי להצלחה, בתחום שנחשב לנדבך מרכזי בעולם התרבות והתיירות הישראלית.

לפרטים והרשמה: מ.ט.י גליל מערבי, טל. 04-9814027

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה