הסודות של מסעדות ושפים נחשפים לקראת החגים ברשת אדום ירוק

הרשת מקיימת סדרת אירועי שפים פתוחים לקהל הרחב בסניפיה עד החגים. שפים בכירים ואושיות קולינריות ידגימו ויבשלו מול הקהל מנות דגל שלהם

שף שאול בן אדרת מגלה סודות. צילום ישראל הדרי
שף שאול בן אדרת מגלה סודות. צילום ישראל הדרי

רשת "אדום ירוק" גייסה שפים בכירים בישראל לסדרת אירועי "הסודות של המסעדות", בהם יוצגו מנות דגל של השפים ואושיות קולינריות, לרבות אופן ההכנה, טיפים במטבח, וטעימות – הכל ישירות מהשפים. במסגרת האירועים שיתקיימו בשלושת סניפי הרשת בפתח תקווה, אזור וראשון לציון, ישתתפו השפים ואנשי קולינריה הבאים: אבי ביטון, אבי לוי, שאול בן אדרת, עומר מילר, עז תלם, ראשי קהילת קרניבורים אורגינל, ג'קי אזולאי, יונית צוקרמן, צוות מחניודה. כל שף יגיע לאירוע יחיד במינו בו הקהל הרחב ירגיש כאילו הוא מתארח במטבחו הפתוח.

שף עומר מילר בפעולה. צילום ישראל הדרי
שף עומר מילר בפעולה. צילום ישראל הדרי

סדרת האירועים נפתחה עם שף קפה פופולר ומעדניית סוליקה – אבי ביטון, שסייע למארחי החגים להתכונן היטב לתפקידם עם מנות גורמה שהכירו מקרוב, טיפים אישיים שקיבלו איתם יצאו לביתם. בהמשך התקיימו סדנאות כאלה עם השפים אבי לוי, שאול בן אדרת, עומר מילר, והבלוגר בשלן עז תלם. האירועים הבאים: 12.9 צוות קרניבורים אמיתיים – סניף אזור, 16.9 ג'קי אזולאי – סניף כפר גנים פתח תקווה, 18.9 יונית צוקרמן – סניף ראשון לציון, 23.9 אורן אסידו ומחניודה – סניף כפר גנים פתח תקווה. כל אירועי "הסודות של המסעדות" יפתחו בשעה 17:00 וימשכו כשעתיים. הכניסה חופשית.

צילום ישראל הדרי
צילום ישראל הדרי

רשת "אדום ירוק" היא רשת חנויות בוטיק המתמחה בבשרים, ירקות ופירות טריים, במגוון סוגים וזנים במקום אחד ובאיכות מוקפדת. הסניפים ממוקמים בשכונות, כדי לספק לקהילה העירונית חוויית קנייה. איציק מיכאלי, בעלי "אדום ירוק", אומר: "האסטרטגיה שלנו היא לצאת מגדר הרגיל, להביא ללקוחות שלנו את הטוב ביותר על הצד הטוב ביותר. גורמה בצלחת במחירי שוק וחוויית שוק עשיר וצבעוני".

סניפי אדום ירוק: אזור – המצודה , כפר גנים פתח תקווה – העצמאות 18, ראשון לציון – ז'בוטינסקי 62. כל הפרטים בסניפי הרשת, בעמוד הפייסבוק, או ב- *2739






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה