הסופגניות של גרג

מתכון להכנת 10 סופגניות בינוניותמרכיבים:75 גרם חמאה רכה250 מ"ל חלב560 גרם קמח25 גרם שמרים טריים מפוררים (ניתן לפורר עם הידיים)1 כף קוניאק80 גרם סוכר2 ביציםאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים חוץ מהחמאה במיקסר (עם וו לישה) לכ-5 דקות. מוסיפים את החמאה לתערובת ולשים כעוד 5 דקות עד שהתערובת הופכת לבצק אחיד.מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים במשך שעה-שעתיים עד שהבצק מכפיל את עצמו.יוצרים מהבצק כדורים של 50 – 80 גרם ומניחים להתפחה שנייה כשעה עד שעתיים.מטגנים את הכדורים בשמן עמוק.ניתן לבזוק אבקת סוכר מעל הסופגניות. לאחר הטיגון ניתן להזריק לסופגניות סוגי ריבה שונים שאוהבים, ריבת חלב, שוקולד וכד'.מחיר לסופגנייה בסניפי רשת קפה גרג: 4.5 ש"ח.

מתכון להכנת 10 סופגניות בינוניות

מרכיבים:
75 גרם חמאה רכה
250 מ"ל חלב
560 גרם קמח
25 גרם שמרים טריים מפוררים (ניתן לפורר עם הידיים)
1 כף קוניאק
80 גרם סוכר
2 ביצים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים חוץ מהחמאה במיקסר (עם וו לישה) לכ-5 דקות.
מוסיפים את החמאה לתערובת ולשים כעוד 5 דקות עד שהתערובת הופכת לבצק אחיד.
מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים במשך שעה-שעתיים עד שהבצק מכפיל את עצמו.
יוצרים מהבצק כדורים של 50 – 80 גרם ומניחים להתפחה שנייה כשעה עד שעתיים.
מטגנים את הכדורים בשמן עמוק.
ניתן לבזוק אבקת סוכר מעל הסופגניות.
לאחר הטיגון ניתן להזריק לסופגניות סוגי ריבה שונים שאוהבים, ריבת חלב, שוקולד וכד'.

מחיר לסופגנייה בסניפי רשת קפה גרג: 4.5 ש"ח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר