הסופגניות של שושנה

כ- 35 סופגניות קטנותחומרים:קערה 1:800 גר' קמח400 גר' סוכר1 כף שטוחה שמרים יבשים/ 40 גר' שמרים טריים1/2 כף מלחקערה 2:2.5 כוסות מים5 חלמונים2.5 כפות קוניאק110 גר' מרגרינה נמסה2 שקיות סוכר ונילגרידת לימון מלימון שלםאופן ההכנה:מערבבים חומרים יבשים בנפרד בקערה אחת.את המים המרגרינה הביצים ושאר החומרים מערבבים בקערה השנייה בנפרד.לאחר מכן מאחדים את תוכן שתי הקערות, ולשים בצק עד שמתקבל בצק חלק.מקמחים מעט מעל ומניחים לתפיחה בין שעה לשעתיים.מפזרים מעט קמח ומרדדים לעובי של כ- 1 ס"מ.קורצים עיגולים (אפשר בכוס), ומניחים על גבי משטח מקומח לתפיחה נוספת של כחצי שעה.מרתיחים שמן עמוק ומטגנים.

כ- 35 סופגניות קטנות

חומרים:
קערה 1:
800 גר' קמח
400 גר' סוכר
1 כף שטוחה שמרים יבשים/ 40 גר' שמרים טריים
1/2 כף מלח

קערה 2:
2.5 כוסות מים
5 חלמונים
2.5 כפות קוניאק
110 גר' מרגרינה נמסה
2 שקיות סוכר וניל
גרידת לימון מלימון שלם

אופן ההכנה:
מערבבים חומרים יבשים בנפרד בקערה אחת.
את המים המרגרינה הביצים ושאר החומרים מערבבים בקערה השנייה בנפרד.
לאחר מכן מאחדים את תוכן שתי הקערות, ולשים בצק עד שמתקבל בצק חלק.
מקמחים מעט מעל ומניחים לתפיחה בין שעה לשעתיים.
מפזרים מעט קמח ומרדדים לעובי של כ- 1 ס"מ.
קורצים עיגולים (אפשר בכוס), ומניחים על גבי משטח מקומח לתפיחה נוספת של כחצי שעה.
מרתיחים שמן עמוק ומטגנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר