הסכם לשיתוף פעולה בין דן גורמה לאיגוד השפים הישראלי

תוכנית העבודה המשותפת כוללת ארגון של סיורים מקצועיים במפעלים, סדנאות מעשיות והרצאות אורח של שפים ובעלי מסעדות בדן גורמה, פיתוח קורסים לקידום מקצועי של שפים ושפים-קונדיטורים, והיערכות משותפת לתחרויות בינלאומיות ומקומיות

המרכז הישראלי ללימודים קולינריים דן גורמה מרשת מלונות דן, ואיגוד השפים הישראלי חתמו על הסכם לשיתוף פעולה מקצועי, עליו הוכרז באירוע שהתקיים במלון דן פנורמה בתל-אביב.
בארוע החתימה השתתפו נשיא האיגוד, שף אדם ענב, וחברי מזכירות האיגוד, חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות והרכש ברשת מלונות דן, ורביב שורץ, מנהל דן גורמה.

תוכנית העבודה המשותפת כוללת ארגון של סיורים מקצועיים במפעלים, סדנאות מעשיות והרצאות אורח של שפים ובעלי מסעדות בדן גורמה, פיתוח קורסים לקידום מקצועי של שפים ושפים-קונדיטורים, והיערכות משותפת לתחרויות בינלאומיות ומקומיות. 

רביב שורץ, מנהל דן גורמה, מציין כי מדובר בהסכם בלעדי לשיתוף פעולה בין הגופים ולמתן חסות הדדית. לדבריו, דן גורמה הינו מעתה המוסד היחידי בארץ שתעודותיו יוכרו על-ידי איגוד השפים הישראלי I.C.C. שורץ אומר כי עבור בוגרי דן גורמה מדובר באופק תעסוקתי חדש.

בצילום (מימין לשמאל): רביב שורץ, מנהל דן גורמה; שף אדם ענב, נשיא איגוד השפים הישראלי; חיים שפיגל, מנהל אגף מזון ומשקאות והרכש, רשת מלונות דן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר