הערב ארוחת חג פורים במסעדת אוליב ליף הכשרה בשרתון תל אביב

קונספט הארוחה: "מיחייב איניש לבסומי בפוריא עד דלא ידע בין ארור המן לברוך מרדכי", ובעברית: בואו נשתה הרבה יין…

הערב, יום ראשון 4 במרץ 2007, תתקיים ארוחת חג פורים במסעדת אוליב ליף הכשרה בשרתון תל אביב.
קונספט הארוחה: "מיחייב איניש לבסומי בפוריא עד דלא ידע בין ארור המן לברוך מרדכי", ובעברית: בואו נשתה הרבה יין…

אפריטיף
קיר רויאל – קוקטייל על בסיס שמפניה וקסיס

מנת פתיחה
סביצ'ה דגי ים מוגש עם קוביות ג'לטין על בסיס יין ריזלינג בציר מאוחר בניחוח כוסברה

מנת ביניים
ג'מבו רביולי במילוי סלמון מוגש בקרם יין אדום קטיפתי

מנה עיקרית
אוזן המן במילוי ראגו טלה ברוטב קברנה סוביניון.

קינוח
אגסים במרק יין אדום, מוגשים עם גלידת תבלינים וטוויל דבש

הארוחה תוגש בחג הפורים במקביל לתפריט המסעדה.
הארוחה תלווה בבקבוק יין תבור – מרלו.
ומחירה 380 ₪ לזוג, כולל מע"מ


בנוסף, במהלך ימי החג מוגשת במסעדה ארוחה עסקית במחיר של 99 ₪
הכוללת מנה ראשונה, עיקרית וכוס שתייה, ואף מנות מיוחדות לחג:
מנה ראשונה – אוזני המן עשויות קובה ממולאות בדגי ים ומוגשות בתוספת טחינת סלק.
מנה עיקרית – אוזן המן פריכה במילוי ראגו טלה ומרקחת בצל.
קינוח – אוזן המן מתוקה וטעימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר