השף איציק מזרחי מונה לשף הראשי של מלון "ענבל" בירושלים

מזרחי מגיע ממלון שרתון "הרודס פאלאס" באילת, שם כיהן עד לאחרונה כשף ראשי, ושרתון "סיטי טאואר" ברמת גן, שם היה השף המייסד והראשי

נראה כי לאניני הטעם יש למה לצפות בירושלים בעקבות הגעתו לעיר של השף איציק מזרחי, אשר מונה לאחרונה לשף הראשי של מלון "ענבל" בירושלים.

מזרחי מגיע ממלון שרתון "הרודס פאלאס" באילת, שם כיהן עד לאחרונה כשף ראשי, ושרתון "סיטי טאואר" ברמת גן, שם היה השף המייסד והראשי.

מזרחי ידוע באומנות "פיסול" האוכל שלו ובסגנון ההצגה האקזוטי של מאכלים.

"נולדתי והתחנכתי בירושלים, ואת הקריירה שלי התחלתי כתלמידו של השף שלום קדוש במלון שרתון "פלאזה ירושלים. כך שעבורי, להגיע למלון "ענבל" זה גם כבוד גדול וגם סגירת מעגל – חזרה הביתה לירושלים", אמר מזרחי.

מלון ענבל ירושלים ממוקם ליד "גן הפעמון" הירושלמי, ברחוב ז'בוטינסקי 3.
במלון המהודר 294 חדרים הפונים אל העיר העתיקה ושלוש מסעדות. בשנת 2004 זכה המלון בדירוג גבוה במיוחד בסקר שנתי של מגזין התיירות הבין-לאומי היוקרתי "קונדה נאסט טרבלר"). קוראי המגזין המובחרים העניקו למלון ענבל פרס הצטיינות כאחד ממאה בתי המלון "המועדפים" עליהם ביותר בעולם וכאחד מ"חמשת המלונות המועדפים" במזרח התיכון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר