השף אלי לויה מצטרף ל"לבנטיני" ומציג תפריט קיץ חדש

לבנטיני, שהתחילה עם מחירי אלכוהול מוזלים, הולכת באותו כיוון עם התפריט של השף אלי לויה במחירים לכל כיס: מאפה דרוזי במילוי פרמג'נו, לבנה, ירקות קלויים ועשבי תיבול (24 ₪), פטה כבדים בקסיס עם קונפיטורה בייצור עצמי של לויה (28 ₪)

השף אלי (אליעזר) לויה מצטרף למסעדת "לבנטיני".
לויה ידוע התמחותו במטבח הים-תיכוני, והיה השף של המסעדות "בארכה", "ישראלה", "הלניקה", ועוד.

לבנטיני, שהתחילה עם מחירי אלכוהול מוזלים, הולכת באותו כיוון עם התפריט של השף אלי לויה במחירים לכל כיס:
מאפה דרוזי במילוי פרמג'נו, לבנה, ירקות קלויים ועשבי תיבול
(24 ₪)
פטה כבדים בקסיס עם קונפיטורה בייצור עצמי של לויה (28 ₪)
קלמרי חריימה ברוטב פיקנטי על פיתה קלויה (29 ₪)
"פאהיטס" איסנטבול – תערובת נתחוני עוף וכבש על מגש ברזל לוהט בלווי "טורטיה" לגילגול ומזטים למילוי (68 ₪)
שרימפס "מדיטרנאו" – שרימפסים ברוטב עגבניות שמן זית וזיתי קלמטה יווניים (88 ₪)
ועוד מנות רבות אחרות.

צהרי קיץ ב"לבנטיני"
עסקיות החל מ- 28 ₪ עד 48 ₪

לדוגמא, עסקית 48 ₪:
קבב דגים ביוגורט על אורז ועשבי תיבול
כבדי עוף בשרי על פירה
קציצות טלה בטחינה ירוקה על מג'דרה וחציל אפוי
"טג'ין" בשרים ואורז בזעפרן

עוד בצהריים "דרינק צהריים":
כוס יין לבנטיני אדום, כוס סנגריה 230 מ"ל, קרלסברג/טובורג 230 מ"ל – 6 שקלים בלבד.

העסקיות מוגשות בימים א- ה' בשעות 12:00-15:00


לבנטיני
רחוב הארבעה 18 ת"א
טל. 057-6605230



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר