השף אנטוניו מנסה מציג תפריט חדש באלי אולי

התפריט החדש מאחד את תפריט נשנושי הבר והתפריט הכללי שגובשו לתפריט אחד, בו מנות חדשות רבות אשר משלבות מנות ספרדיות קלאסיות מאזורים שונים, מנות ים-תיכוניות, ובעיקר מאופיינות בחתימת ידו של השף אנטוניו מנסה

מסעדת "אלי אולי" מרח' הארבעה בתל אביב, ממשיכה להתחדש ולהתרענן עבור לקוחותיה, והפעם עם תפריט חדש שיצר השף אנטוניו מנסה.

התפריט החדש מאחד את תפריט נשנושי הבר והתפריט הכללי שגובשו לתפריט אחד, בו מנות חדשות רבות אשר משלבות מנות ספרדיות קלאסיות מאזורים שונים, מנות ים-תיכוניות, ובעיקר מאופיינות בחתימת ידו של השף אנטוניו מנסה.

האיחוד של מנות נשנוש לצד מנות גדולות יותר, יוצר אופציות לטיול בין טעמים וניחוחות שונים, חומרי גלם מגוונים כיאה למקור ההשפעה של מטבחו של אנטוניו – המטבח הספרדי.

התפריט מחולק ל- 14 קטגוריות שונות, ולפניכם מנה לדוגמא מכל קטגוריה:
* סביצ'ה אלי אולי – סביצ'ה סלמון עם קרם פרש, סלט סלק ותפוזים עם חומץ תותים – 42 ₪
* טמטמפיאס – חטיפים על לחם קלוי – סרדין כבוש עם פלפל קלוי ופרמז'ן – 12 ₪
* ים אלי אולי – ארטישוק עם שרימפס, שמנת וזעפרן – 65 ₪
* יבשה אלי אולי – מח עצם צלוי עם לחם קלוי, שום, עגבניות קונפי ופירה ארטישוק ירושלמי – 48 ₪
* צמחוני – בטטה עם סוגי עדשים, ירקות שורש ופורצ'יני – 42 ₪
* בספל – קרם סרטנים עם ג'ינג'ר, בצל ירוק, חלב קוקוס וצ'ילי חריף – 46 ₪
* פלנצ'ה – דג ים על הפלנצ'ה לפי מבחר דגים טריים של הים התיכון – 54/77 ₪
* מטוגנים – נתחי לוקוס, קלאסיקה של אלי אולי, לוקוס טרי מקומי – 75/110 ₪
* קסואלה – מנות דג/ פירות ים ברטבים שונים: שמן זית ושום/ סלרי ויין לבן/ עגבניות ושום/ שמנת וזעפרן – החל מ-58 ₪
* אורז – הפאייה של אלי אולי/ ריזוטו בשרים עם לחי בקר, כבד עוף ואווז מעושן – 65-75 ₪
* פסטה – סלמון, ירקות ירוקים, שמנת וביצי סלמון – 46/89 ₪
* גריל – נתח קצבים/ אנטריקוט ארגנטינאי/שקדי עגל ועוד.. המנות העיקריות מוגשות עם תוספות משתנות – המחיר ל-100 גר' (מינימום הזמנה 200 גר') – החל מ-31 ₪ ל-100 גר'.
* קדרות – קדרת טלה עם ארטישוק ירושלמי ואפונה – 86 ₪
* סלטים- סלט אנדיב וגבינות עם אגס מקורמל – 22/44 ₪

כאמור, זהו רק חלק קטן מהתפריט הגדוש בהפתעות קולינריות של אנטוניו.


אלי אולי
רח' הארבעה 18 ת"א
טל. 03-5611870

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר