מותג קולינרי חדש בישראל – FOOD TRUCK COMPANY, יציע פעילות של מיזמי אוכל על גלגלים לאירועים מיוחדים. המיזם ייבא, יקים, ישכיר ויתפעל מיזמי פוד טראק בישראל. שף גיא פרץ יהיה המנהל הקולינרי והפרזנטור, והוא אמור להביא טרנד קולינרי זה ישירות לסועדים עם חומרי גלם טריים ומטבח פרונטלי. יוצעו תפריטים חלביים או בשריים לפי בחירה ועל פי קונספט האירוע. למיזם יש הכשר של הרבנות הראשית, וניתן גם לקבל הכשרים מהודרים לפי דרישה.
ה- FOOD TRUCK COMPANY תפעל כקייטרינג על גלגלים לאירועים, עם מעטפת מלאה הכוללת יצירת אווירה מתאימה לאירוע, אבזור, ריהוט, חווית אירוח, מוזיקה ועיצוב יצירתי, וכמו כן כמסעדת שף שתגיע לדוכנים בקניונים ושוקי אוכל ברחבי הארץ .התמחות החברה הוא במתן פתרונות קולינריים לאירועי קונספט מיוחדים ומקוריים. אם תרצו, המטבח המאובזר של השף גיא פרץ מגיע היישר אליכם לאירוע ומנות האוכל מוגשות מחומרי גלם טריים הנחתכים והכנתם מתבצעת במקום האירוע .
דוגמא למיזם הקולינרי החדש היא הטברנה אקספרס, המציעה חוויית אירוח בסגנון יווני, שכוללת מטבח פרונטלי (חלבי או בשרי) בו מתקינים את המנות לעיני הסועדים מחומרי גלם טריים. את החוויה היוונית משלים עיצוב עם שולחנות וכסאות העץ מחופים במפות משובצות בכחול-לבן, כלי הגשה לבנים, שמשוניות בכחול-לבן, עששיות ומזנונים מעוצבים. את התפריט יצר והרכיב השף גיא פרץ לאחר שהייה ביוון, שבמהלכה חקר את המטבח היווני והתאים אותו לחך הישראלי. ההיצע הקולינרי מתבסס על מספר תפריטים ליום ולערב: טברנה על גחלים, ערב דייגים חלבי, טברנה של בוקר. עוד בהיצע: שף מרקט – מסעדת שף בסגנון שוק, Sweet truck – קינוחים על גלגלים, American grill truck – מגוון מאכלים מהמטבח האמריקאי.