fbpx

השף יואב בלימן מחריף את המצב: פסטיבל חריפרידה בפרידה קאלו

השף יואב בלימן יקיים בין 18 עד 30 באוקטובר 2010 את פסטיבל 'חריפרידה', פסטיבל של מנות חריפות במסעדה הלטינית-ישראלית 'פרידה קאלו', עם תפריט שיכלול מנות ספיישל חריפות במיוחד בסגנון מקסיקני
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

השף יואב בלימן יקיים בין 18 עד 30 באוקטובר 2010 את פסטיבל 'חריפרידה', פסטיבל של מנות חריפות במסעדה הלטינית-ישראלית 'פרידה קאלו', עם תפריט שיכלול מנות ספיישל חריפות במיוחד בסגנון מקסיקני ותפריט קוקטיילים עם טוויסט לוהט.

בין המנות שיוגשו בפסטיבל 'חריפרידה':
קסואלת שרימפס
לוהטת מחריפות עם צ'יפוטלה, שעועית לבנה ומנגולד – 51 ₪ המנה תוגש גם כספיישל צהריים, כחלק מהעסקית ב- 72 ₪.
פילה בורי על ריזוטו אפונה ונענע, סלסת פלפלים חריפה – 45 ₪.
סביצ'ה בורי עם סלסת עגבניות וחליפיניו על נאצ'וס וקרם שעועית – 42 ₪.
קסואלת נקניקיות – תבשיל נקניקיות בקר, פלפלים חריפים, ירקות חרוכים ורוטב פלפלים מעושן בליווי פירה אדום וכרוב כבוש ביתי – 49 ₪.

קוקטיילי 'חריפרידה':
מריה המדממת
– טוויסט של טקילה על הבלדי מרי הקלאסי – 42 ₪
מרכיבים: טקילה, מיץ עגבניות, טבסקו, אגונסטורה, פלפל שחור, מלח, סלרי
מוחיטו ספייס – מוחיטו מתובל – 42 ₪
מרכיבים: רום מתובל, לימון, בזיליקום, תמצית חלפיניו, דבש
צ'ילי מרטיני – 42 ₪
מרכיבים: וודקה פלפל חריף (Absolut pepper), טבסקו, זיתים, ורמוט יבש
מיצ'לדה – 24 ₪
בירה, מיץ עגבניות, לימון, טבסקו, פלפל שחור (אפשרות לחזק עם טקילה)


מסעדת פרידה קאלו
רח'  לילינבלום 43, תל אביב
טל. 03-5660481

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה