השף יואב בלימן יקיים בין 18 עד 30 באוקטובר 2010 את פסטיבל 'חריפרידה', פסטיבל של מנות חריפות במסעדה הלטינית-ישראלית 'פרידה קאלו', עם תפריט שיכלול מנות ספיישל חריפות במיוחד בסגנון מקסיקני ותפריט קוקטיילים עם טוויסט לוהט.
בין המנות שיוגשו בפסטיבל 'חריפרידה':
קסואלת שרימפס לוהטת מחריפות עם צ'יפוטלה, שעועית לבנה ומנגולד – 51 ₪ המנה תוגש גם כספיישל צהריים, כחלק מהעסקית ב- 72 ₪.
פילה בורי על ריזוטו אפונה ונענע, סלסת פלפלים חריפה – 45 ₪.
סביצ'ה בורי עם סלסת עגבניות וחליפיניו על נאצ'וס וקרם שעועית – 42 ₪.
קסואלת נקניקיות – תבשיל נקניקיות בקר, פלפלים חריפים, ירקות חרוכים ורוטב פלפלים מעושן בליווי פירה אדום וכרוב כבוש ביתי – 49 ₪.
קוקטיילי 'חריפרידה':
מריה המדממת – טוויסט של טקילה על הבלדי מרי הקלאסי – 42 ₪
מרכיבים: טקילה, מיץ עגבניות, טבסקו, אגונסטורה, פלפל שחור, מלח, סלרי
מוחיטו ספייס – מוחיטו מתובל – 42 ₪
מרכיבים: רום מתובל, לימון, בזיליקום, תמצית חלפיניו, דבש
צ'ילי מרטיני – 42 ₪
מרכיבים: וודקה פלפל חריף (Absolut pepper), טבסקו, זיתים, ורמוט יבש
מיצ'לדה – 24 ₪
בירה, מיץ עגבניות, לימון, טבסקו, פלפל שחור (אפשרות לחזק עם טקילה)
מסעדת פרידה קאלו
רח' לילינבלום 43, תל אביב
טל. 03-5660481